Vild med dans-værts femte sæson bliver måske nemmeste

Sarah Grünewald ser frem til en Vild med dans-sæson, der formodentlig bliver nemmere end de foregående.

Værterne Claus Elming og Sarah Grünewald Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Når TV 2 til efteråret blænder op for 14. omgang af den populære dansekonkurrence "Vild med dans", bliver det Sarah Grünewalds femte efterår, hvor hun hver fredag skal trække i det store skrud på det bonede gulv.

Selv regner hun med, at det i denne omgang vil blive en nemmere tjans, end da hun i seneste sæson havde et barn på et halvt år derhjemme, og forrige sæson var hun gravid.

»Jeg glæder mig så vanvittigt til denne sæson! Jeg er ikke gravid, jeg sover bedre om natten end sidste år, og min træner har sørget for, jeg ikke behøver trække maven ind,« skriver Sarah Grünewald i et opslag på sin Instagram.

På billedet sidder tv-værten med sølvfarvet og lilla glimmer i rigelige mængder i ansigtet, fra da hun optog traileren til den kommende sæson af det populære danseprogram.

»Hende fra Vild med dans-traileren, som havde skærmen fyldt med flimmer, da hun hentede sin søn i vuggestuen,« skriver værten selv i indslaget.

Sarah Grünewald fødte sin søn i marts 2016, og den lille purk må altså være noget mere medgørlig, end han var i efteråret sidste år. I hvert fald skrev hun i november på sin Instagram, at drengen sov noget mindre, end hun kunne ønske.

»Jeg er sååå træt! Luis sover kun 2-3 timer ad gangen og har gjort det i små otte måneder,« skrev Sarah Grünewald dengang på sin Instagram.

Se Sarah Grünewalds opslag her: https://www.instagram.com/p/BYEWeD-AEca/?taken-by=sarahgrunewaldcph