Video: Adele bryder sammen efter at have dedikeret koncert til Orlando-ofrene

Sangerinden Adele kunne ikke holde tårerne tilbage på scenen, da hun søndag aften dedikerede sin koncert til ofrene fra masseskyderiet i Orlando, Florida, natten til søndag.

 

Sangerinden Adele kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun under et døgn efter masseskyderiet i Orlando, Florida, stod på scenen.

Den engelske sangerinde optrådte søndag aften i byen Antwerp i Belgien, men inden hun gik i gang med selve koncerten, sendte hun en særlig tanke til ofrene for den tragiske terrorhandling, som skete natten til søndag på en natklub for homoseksuelle.

»Jeg vil gerne starte aftenen med at dedikere hele denne koncert til alle i Orlando og til alle, der var på natklubben Pulse i nat,« sagde 28-årige Adele.

49 mennesker mistede livet og over 50 personer blev såret under massakren, som skete på klubbens dansegulv. Skuddene blev affyret fra to våben i hænderne på én gerningsmand, som man formoder, var den 29-årige amerikanske statsborger Omar Mateen, som har afghanske rødder.

Udover at det er en frygtelig tragedie, så har Adele et helt særligt forhold til det homoseksuelle miljø som gjorde, at hun ikke kunne fortsætte sin dedikation uden at stemmen til sidst knækkede.

»Det homoseksuelle miljø… Jeg har set dem som mine ’soulmates’, siden jeg var helt ung, så jeg er virkelig rørt over, hvad der er sket,« nåede hun at sige, inden tårerne pressede sig på.

Hun undskyldte fra scenen til sine fans for, at hun begyndte at græde så tidligt i showet og forklarede, at alle hendes sange faktisk er sørgelige.