Vicki Berlin skriver dagbog: Jeg savner mine hunde for vildt!

Vicki Berlin er med i den første udgave af Odense Sommerrevy. Her fortæller hun om timerne før, under og efter første gennemspilning med publikum.

»Én fra holdet har heldigvis sin søde hund med i dag. Bailey. EEELSKER hunde!!!!! Det er faktisk det værste ved at være væk. Det er savnet af min 3 dejlige hunde. De er mit ét og alt,« skriver Vicki Berlin i sin dagbog fra Odense Sommerrevy. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mandag 8.15

Når jeg er i Odense, overnatter jeg på Grand Hotel, og her starter dagen med lidt træning i deres fitnessrum. Powerwalk og styrketræning bliver det til. At lave en revy som Odense Sommerrevy er ret fysisk hårdt, jeg skal jo både kunne danse og synge samtidig, så det er vigtigt for mig at holde mig i en god form. Og så har jeg jo også svedt igennem fra morgenstunden, og det giver mig energi til resten af dagen.

9.30

Hotellets personale er så MEGA søde og hjælpsomme. Alt kan simpelthen lade sig gøre. Og de kender mig og mine rutiner. F.eks. får jeg lov at låne en bakke, så jeg kan tage min morgenmad med op på værelset. Og nu kommer de bare hen med den til mig. Jeg skal ikke spørge efter den.

De er så venskabelige og søde, og det er bare SÅ vigtigt for mig, når jeg bor på hotel så længe – så føler jeg mig hjemme.

Det er dejligt at have lidt ro, når jeg spiser min morgenmad på værelset – og så kan jeg sidde og øve tekster, mens jeg får min morgente. Og jeg behøver ikke tage stilling til andet end mig selv og mine tekster.

12.00

Jeg er ved at være klar til dagens prøver. En flot cykeltur langs åen ud til Fruens Bøge – har en lyserød cykel med hjemmefra. Det er virkelig noget af det bedste ved at være i Odense. At jeg kan cykle rundt i den skønne fynske natur.

13.00

Plukprøver, tekstgennemgange og så klargøring af kostumer, hvor nogle skal ligge i brandmandsstilling – altså så de er klar til at flyve ned i, når der er mega travlt mellem numrene.

16.45

Snakkede lige med min mand, Nikolaj. Han er i Nordjylland for tiden, da han er indspilningsleder på TV-serien »Nordskov«. Vi har ret meget koordinering med, hvornår vi kan ses, hvem der tager sig af hundene, kontakt til hundesitter o.s.v. når vi begge er på farten. Savner ham ret meget.

17.50

Aftensmad sammen med hele holdet bag revyen. Superlækker mad og hygge med dem, der bygger det hele op. Odense Sommerrevy har et virkelig sejt hold af frivillige, der hjælper til med at få det hele gjort klar. Er helt vildt imponeret over det kæmpe telt, vi skal spille i, og al den gode energi, der ligger bag.

23.30

Færdig med dagens prøver. Skal lige have fyraftensøl med holdet. Og færdig med den 1. gennemspilning. Det gik sådan middel. Der er meget, vi skal nå at have på plads endnu. Det begynder at kunne mærkes i maven.

23.45

Pyha det er koldt at cykle hjem – åå med vanter og halstørklæde.

0.30

Snupper lige et par afsnit af »Friends«, inden jeg falder til ro – tekster og trin ryger rundt i hovedet, og så er det en god måde for mig at finde ro på – ved at se noget, der er så genkendeligt, og hvor jeg bare kan falde hen. Jeg falder også tit i søvn med iPad’en tændt.. God nat.

Tirsdag 8.15

MEGA BALDRET – ligner Mr. Miyagi. Er godt nok ved at være brugt efter så mange lange prøver de seneste dage. Måtte faktisk tage en treo mandag morgen, fordi jeg bare havde så ondt over det hele.

Træning igen, morgenmad på bakke, som i dag er 2 æg, havregryn, rosiner, frugt og masser af grøntsager. Og så øvning af tekster. Masser af rutiner, også selvom jeg ikke er hjemme.

12.00

Sangprøver, tekstprøver og 2. gennemspilning. Det bliver en laaaang dag.

I aften har vi gennemspilning med publikum på for første gang. Glæder mig. Det er altid så spændende at se, hvordan publikum reagerer. Mærke hvordan det føles. Hvordan de modtager materialet. Hvad skal justeres, hvad er for langt og hvor skal vi stramme op?

Og så er der det lydtekniske – det er vildt, hvor stor forskel der er på lyden, når der er publikum på. Når der er »kød på hylderne«, som man siger. Det kan ændre lydbilledet totalt.

13.32

Savner mine hunde for vildt! Én fra holdet har heldigvis sin søde hund med i dag. Bailey. EEELSKER hunde!!!!! Det er faktisk det værste ved at være væk. Det er savnet af min 3 dejlige hunde. De er mit ét og alt.

19.47

Sidder i makeuppen – der er publikum i salen – gennemspilning lige om lidt!

22.15

Det gik godt! Der skal terpes, så tingene sidder på rygraden. Publikum var glade og grinte helt vildt. Jeg elsker det. Det kan godt være, jeg er væk fra mine hunde, og jeg er ultrabaldret i kroppen og i hovedet. Men nøj, hvor er det altså fedt. Og så på denne her kæmpe scene. Med så fedt et hold. Det er det hele værd. Nu er der forpremiere i morgen og så en propfyldt premiere på torsdag. Wiii….