Vi så den nye trailer med Danmarks største Star Wars-nørd: »Det var fantastisk«

Jacob Houmølle ejer landets største samling af Star Wars-legetøj. Hvordan reagerede han, da han første gang så den spritny trailer til “Star Wars: The Last Jedi” - den næste Star Wars-film, hvis premiere i Danmark er blandt de første i verden?

44-årige Jacob Houmølle vil ikke kalde sig for landets største fan af filmserien »Star Wars«, for, som han siger: »Vi er mange der elsker Star Wars i Danmark«.

Til gengæld er han ubetinget den, der ejer den største samling af Star Wars-legetøj i landet, en samling af figurer, rumskibe og våben, der fylder omkring ni kubikmeter.

Berlingske så med, da Jacob Houmølle, der til daglig arbejder med kommunikationsfilm for virksomheder, om at vurdere den trailer, som Disney netop har frigivet til Internettet, og som viser scener fra »Star Wars: The Last Jedi«, der har premiere i julemåneden.

Se hvordan det spændte af her:

 

»Star Wars: The Last Jedi«, der får premiere den 13. december, fortsætter den nu otte film lange fortløbende rumsaga (sidste års Star Wars-film “Rogue One” var derimod den første af en række såkaldte anthology-film, der er enkeltstående historier, der udspiller sig i Star Wars-filmenes univers).

I den officielle trailer ser man blandt andre den engelske skuespiller Daisy Ridley, der spiller hovedfiguren Rey, samt Adam Driver i rollen som Kylo Ren, som man kan kalde »vor tids Darth Vader«, og som befinder sig på den mørke side af The Force. Andre skuespillere man skimter i traileren er nys afdøde Carrie Fisher, der gennem flere film spillede seriens Prinsesse Leia, og som nåede at indspille scener til den nye film før sin død. Også den mandlige hovedrolle John Boyega ses i et glimt, omend han tilsyneladende ligger i en slags dvale.

Star Wars: The Last Jedi er den 8. film i rækken af episodefilm, og den seneste (Star Wars: The Force Awakens) solgte 311.565 billetter i biografernes åbningsweekend i december 2015, og endte med at sælge 738.981 billetter i alt.

»Star Wars The Last Jedi« har verdenspremiere i de danske biografer onsdag d. 13. december 2017. Det betyder, at det danske biografpublikum vil være blandt de allerførste, som får mulighed for at se filmen, og hele to dage før den har premiere i USA.