Vender »House of Cards« tilbage?

Der kommer nyt om fortsættelsen på den populære Netflix-serie den 8. december, og indtil videre fortsætter rygterne om, hvem der skal erstatte Kevin Spacey som seriens omdrejningspunkt.

Produktionen af »House of Cards« genoptages den 8. december, men om det bliver med Claire Underwood (spillet af Robin Wright) som en ny hovedrolle, er endnu uvist. Fold sammen
Læs mere
Foto: VALERY HACHE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fans af Netflix-serien »House of Cards« kan stadig se frem til, at serien fortsætter. Det fremgår af et brev fra seriens producenter til seriens skuespillere og filmholdet bag ​​Netflix-hittet, som branchebladet The Hollywood Reporter har offentliggjort. Produktionen af showet blev afbrudt i november, da hovedrolleindehaver Kevin Spacey blev beskyldt for et seksuelt overgreb på Anthony Rapp i 1986, da denne var 14 år gammel.

Pausen i produktionen vil fortsætte til den 8. december, og i mellemtiden vil selskabet bag serien, Media Rights Capital, fortsætte med at forhandle med Netflix om seriens videre forløb i en sjette sæson, hvis handling ikke er endeligt afklaret, herunder spørgsmålet om, hvem der skal erstatte Kevin Spacey som seriens omdrejningspunkt.

Det synes dog sikkert, at Kevin Spacey vil blive skrevet ud af serien, da beskyldningerne om seksuelle overgreb stadig bliver efterforsket. Fans af serien har opfordret til, at seriens nye hovedkarakter bliver Claire Underwood (spillet af Robin Wright), der i forvejen havde fået en mere fremtrædende plads i handlingen. Ifølge branchebladet Variety har Netflix overvejet flere ideer til nye serier, der foregår i samme univers som “House of Cards”, heriblandt en serie, der handler om Frank Underwoods rådgiver Doug Stamper, der spilles af Michael Kelly.

Brevet, der er blevet trykt i The Hollywood Reporter og andre medier, vidner om det kaos, som holdet bag serien har været igennem.

»De sidste to måneder har været en prøvelse for os alle på måder, som ingen af ​​os kunne have forudset. Til gengæld har vi lært, at denne produktion er større end én person, og vi kunne ikke være mere stolte over at råde over en af de mest loyale og talentfulde hold i branchen,« slutter brevet til skuespillerne og filmarbejderne på »House of Cards«.

 

LÆS MERE