Vært for Zulu Awards: Jeg bliver nemt starstruck

Ruben Søltoft ser frem til at være vært ved Zulu Awards, men der er en enkel udfordring, han ikke er tryg ved.

Inden længe sejler Zulu Awards af stablen, og for første gang nogensinde sker det på Oslo-båden og med komikeren Ruben Søltoft i spidsen.

Men selv om der er både sceneshow, sang og koreografi at få styr på, har Ruben Søltoft dog en langt større og mere nærliggende udfordring. Han bliver nemlig nemt lamslået af at komme tæt på de stjerner, der imponerer ham.

- Jeg bliver ret nemt starstruck, når jeg skal hilse på mennesker, som jeg har set i fjernsynet. Det er besværligt at have det sådan, når man selv er i fjernsynet, siger Ruben Søltoft.

Allerede nu ved Sjit Happens-stjernen, hvem han ser særligt meget frem til at stå ansigt til ansigt med.

- Jeg har aldrig mødt Christopher. Jeg synes, han er cool og charmerende, og det kan ikke være nemt at slå igennem som fløde-popstjerne i Jantelovsdanmark, men det har han klaret til UG, siger Ruben Søltoft.

Han fortæller også, at han glæder sig til igen at møde Medina, som han tidligere har kysset med i forbindelse med optagelser til Sjit Happens.

Ruben Søltoft skal selv stå for at skrive manuskript til det store show, der i år skal foregå på Oslo-båden.

- Jeg fik et godt råd, og det var at mærke efter, om jeg kan se mig selv i showet, og om jeg kan levere det og synes, det er sjovt, siger Ruben Søltoft og fortsætter:

- Hvis man kan lide mig, vil man kunne lide showet. Det er den humor og den slags comedy, jeg står for. Jeg stræber efter at overraske og gøre det hele lidt anderledes. Man vil kunne mærke i showet at det er mig, der har knoklet i en måned, siger han.

Zulu Awards løber af stablen torsdag og bliver sendt på Zulu søndag den 5. februar.

/ritzau/FOKUS