Ugeblad udelukket fra »Vild med dans«

Ugebladet bragte billeder af TV-værtinden Christiane Schaumburg-Müller topløs og er nu udelukket fra »Vild med dans«.

TV 2 valgte at beholde Vild med dans-vært Christiane Schaumburg-Müller og i stedet udelukke SE og HØR fra at dække dansekonkurrencen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Da Vild Med Dans-værten Christiane Schaumburg-Müller tidligere på sommeren var på ferie sammen med kæresten, rapperen L.O.C., var det med ugebladet Se og Hør som blind passager.

Kæresteparret blev først klar over, at en fotograf havde ligget på lur, da de så billederne i ugebladet. Billeder, hvor man kan se danseværten topløs.

Det har nu fået Christiane Schaumburg-Müller til at stille sin arbejdsgiver, TV2, et ultimatum: Udeluk Se og Hør eller vælg en anden vært end mig. Det skriver Se og Hør selv på deres hjemmeside.

TV-stationen siger til ugebladet:

- Som arbejdsgiver for Christiane ser vi det som TV 2s opgave at sikre rammer, der gør hende tryg og i stand til at yde sit bedste – og det er i øjeblikket ikke muligt i selskab med Se og Hør, der altså må følge dansekonkurrencen på lige fod med alle andre - foran tv'et.

Det er ikke første gang Se og Hør har fotograferet en nøgen Vild med Dans-vært. De er tidligere blevet dømt i Højesteret for at have fotograferet Andrea Elisabeth Rudolph højgravid på en badestrand i Nordsjælland.

Også denne gang er Se og Hør gået for langt. I hvert fald hvis man skal tro en af landets førende mediejurister, Oluf Jørgensen, fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

- Se og Hør er endnu engang gået over stregen, og i sagen med Andrea Elisabeth Rudolph har domstolene givet et pejlemærke for, hvor stor en godtgørelse, man kan kræve, som han tidligere har sagt til eb.dk.