Twin Peaks-skuespilleren Warren Frost er død

»Twin Peaks«-skuespilleren Warren Frost afgik fredag ved døden i en alder af 91 år.

Den amerikanske serieskuespiller Warren Frost, der er kendt fra serier som "Seinfeld" og "Twin Peaks", er død i en alder af 91 år.

Tv-skuespilleren afgik fredag ved døden i sit hjem i Middlebury i Vermont efter længere tids sygdom. Det bekræftede skuespillerens søn, Mark Frost, i en udtalelse ifølge The Daily Mail lørdag.

Siden er det strømmet ind med kondolencer og trøstende ord til familien, og det har fået sønnen, der er en af medskaberne af tv-serien "Twin Peaks", til at takke for de rørende beskeder på Twitter.

- Tak for al jeres sympati. Jeg kan slet ikke forklare (hvor meget det betyder, red.). Far havde visdom, skriver Mark Frost på det sociale medie, hvor han lover at dele ud af farens kloge ord løbende.

Skuespilleren Warren Frost var særligt kendt for sin rolle som Doctor Hayward i tv-serien "Twin Peaks", der blev sendt i starten af 90'erne.

I 2015 begyndte genindspilningen af serien, og i løbet af 2017 kan seriens fans få et gensyn med flere af de kendte stjerner - heriblandt Warren Frost.

På seriens officielle Twitter-profil er den triste nyhed om skuespillerens dødsfald også blevet delt, og siden er det strømmet ind med beskeder fra seriens fans.

- Vi er dybt kede af at dele nyheden om skuespilleren Warren Frosts død, skriver den officielle profil for "Twin Peaks" på det sociale medie.

Skuespilleren har også haft en rolle i den populære komedieserie "Seinfeld", hvor han spillede Mr. Ross, mens han også har tonet frem på skærmen i tv-serien "Matlock" som karakteren Billy Lewis.

Før han gjorde karriere som skuespiller, var han at finde bag scenen i Chimera Theater i St. Paul, hvor han arbejdede som kunstnerisk direktør, og i flere år underviste han desuden på University of Minnesota.

/ritzau/FOKUS