TV2 nu også uden CO2

Den CO2 neutrale festival Co2penhagen i Lyngby føjer nu to hovednavne til programmet. Både TV2 og Mikael Simpson stiller op med energirigtige koncerter.

TV2 Fold sammen
Læs mere
Foto: pr foto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Denne weekends store co2 neutrale musikfestival - verdens første af slagsen - får nu tilføjet et sidste skud CO2 neutral energi i form af TV 2 og Mikael Simpson. Den energirigtige festival har i forvejen sammensat et flot program med de amerikanske eksperimentalrockere Mercury Rev som hovednavn.

TV 2 har som sidst tilkomne navn i programmet fået tid til at spille en 100 % CO2 neutral koncert lørdag aften, lige før landskampen Danmark-Portugal vises på klimavenlig storskærm. Musikprogrammet byder også på Lars H.U.G., Camille Jones, Dúné, Grand Avenue, Szhirley og mange flere.

Spillestedet Forbrændingen i Albertslund var de første til at eksperimentere med co2 neutrale koncerter, men det er første gang, at en hel festival gøres CO2 neutral. Det er studerende ved Danmarks Tekniske Institut (DTU), der står bag Co2penhagen Festival, og de har måttet dykke dybt i deres kreativitet for at få alle led i en moderne festival til at blive CO2 neutral. Læs blandt andet om de grønne fadbamser

Co2penhagen, som finder sted på DTUs areal i Lyngby, er ikke blot et godt initiativ, men også et musikalsk fint sammensat program, samt måske et kig ind i fremtidens festivaler.

Læs mere om Co2penhagen på AOK

Gratis morgenmad og cykelkaravane på Rådhuspladsen 

Se hele programmet på Co2penhagens egen hjemmeside