TV-vært siger farvel til »Vild med Dans«

Nygifte Christiane Schaumburg-Müller har fået nyt job og siger dermed farvel til »Vild med Dans«. Det kommer bag på TV 2.

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Christiane Schaumburg-Müller, der har styret kendisser og professionelle dansere gennem »Vild med Dans« på TV 2 siden 2010, skal fremover være SBS TVs ansigt udadtil.

Rapper Liam O'Connors hustru skal være frontfigur på to helt nye programmer for selskabet, som står bag både Kanal 5, Kanal 4 og 6’eren samt den nye ungdomskanal 7’eren.

Meddelelsen kommer imidlertid helt bag på hendes nuværende arbejdsgiver TV2, som ifølge Ekstra Bladet intet har hørt om tv-stjernens nye job-planer.TV2's underholdningschef Gitte Madsen fik nemlig også først overbragt nyheden mandag formiddag.

- Jeg har ikke talt med Christiane i december, fordi jeg ville give hende ro med brylluppet, men jeg skal lige have talt med hende. Jeg har i hvert fald ingen planer om ikke at bruge hende som »Vild med Dans«-vært, siger Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

På TV2s eget site tvtid fortæller underholdningschefen da også, at Christiane Schaumburg-Müller O'Connor allerede har underskrevet en kontrakt med TV 2 om at medvirke i den kommende sæson af »Live fra Bremen«.

Men Christianes nye arbejdsgiver SBS TV afviser, at Christiane kan være vært på »Vild med Dans« samtidig med, at hun er vært på Kanal 5.

Hvad det er for programmer, »Vild med Dans«-værtinden skal stå i spidsen for, er endnu en velbevaret hemmelighed, men det fremgår af pressemeddelelsen, at Christiane Schaumburg-Müller i første omgang skal være vært på et nyt stort underholdningsshow til foråret på Kanal 5.

- Christiane er Danmarks mest eftertragtede og talentfulde værtsnavn, og vi er enormt glade for at knytte hende til som fast vært på SBS TV. Christiane er et multitalent og skal udover at være vært være med til at udvikle programmer. Jeg glæder mig meget til at starte samarbejdet, og i det hele taget til at byde vores seere velkommen til et spændende forår på SBS TV, siger programdirektør Peter Rosberg i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv er draget på bryllupsrejse, men kommer i pressemeddelelsen med en kortfattet udtalelse om sit jobskifte.

- Jeg elsker nye udfordringer og glæder mig meget til at prøve kræfter af med nye underholdningsværtsroller. Det bliver ligeledes vidunderligt at arbejde bag kameraet i samarbejde med dygtige og kreative mennesker. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til et spændende 2013, siger Christiane Schaumburg-Müller.