TV-seere inviteres med på scenen til Melodi Grand Prix

Hvis du kan synge eller danse, har du muligheden for at blive en del af DRs underholdning ved semifinalerne til det europæiske Melodi Grand Prix.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu har du mulighed for at komme med på scenen til Eurovision Song Contest 2014.

Alt du skal gøre er blot at indspille og uploade en korversion af forrige års vindersang »Only Teardrops« af Emmelie de Forest eller vise dine bedste dansetrin. Både sange og dans skal uploades på www.joinus.dk, og så er det muligt at blive udvalgt til det store sceneshow ved semifinalerne i maj.

»Allerede tidligt i forløbet blev vi enige om, at vi gerne vil involvere seerne fra hele Europa. Det gør vi for første gang i historien ved at bruge sociale medier på denne måde ved Eurovision Song Contest. Under sloganet »Join Us« vil vi forene hele Europa. Det vil vi gøre i et virtuelt kor samt med de bedste dansere med de bedste dansetrin,« siger DRs Head of Show for Melodi Grand Prixet, Jan Lagermand Lundme.

Uanset om man har sangstemmen eller dansetrinnene i orden, så er der altså mulighed for i et vist omfang at komme med på scenen i B&W Hallerne.

Til den første semifinale 6. maj danner DR et gigantisk virtuelt kor, der kommer med på Eurovisionens scene. Showet vil vare et par minutter og vise adskillige indsendte bud.

Til den anden semifinale 8. maj vil de 20 bedste dansere få en direkte flybillet til København og blive inviteret til Eurovision Song Contest 2014 for at danse live på scenen.

»En af vores store ambitioner og helt centrale temaer for Eurovision Song Contest 2014 er, at vi skal tættere på hinanden. Derfor rækker vi ud til alle i Europa, der har lyst til at danne kor eller danse med i showet. Det er så vidunderligt, når vi kan stå sammen og være fælles om Eurovision Song Contest,« siger Jan Lagermand Lundme.