TV-maraton forude: Nu vender »House of Cards« tilbage

Så er der sat dato på sæson 3.

Kevin Spacey er tilbage i rollen som Frank Underwood den 27. februar 2015, når tredje sæson af »House of Cards« lægges på Netflix. Foto: Presse. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Så kan du godt begynde at glæde dig.

Om mindre end tre måneder er der udsigt til en weekend fyldt med højspændt politisk tv-maraton.

Netflix har mandag eftermiddag dansk tid nemlig annonceret, at hele tredje sæson af succes-serien »House of Cards« vil være tilgængelig fra 27. februar 2015.

Netflix annoncerede nyheden på Twitter ved at skrive, at præsident Underwood og hans førstedame havde en vigtig meddelelse til folket:

Kevin Spacey, Robin Wright og alle de andre har været i gang med indspilningerne i Baltimore i et par måneder, så det var ikke helt uventet, at premieren var nært forestående. Premieredatoen følger de to første sæsoner af serien, som også har haft premiere i februar.

Sæson 2 sluttede med, at hovedpersonen Frank Underwood (midt) blev taget i ed som USAs præsident, efter at Garrett Walker (tv) trådte tilbage som følge af en skandale orkestreret af Underwood og hustruen Claire (th). Foto: Presse. Fold sammen
Læs mere

»House of Cards«, der foregår i det politiske miljø i Washington DC, har vundet adskillige priser og var i år nomineret til 13 Emmy'er.

Den politiske dramaserie er en genindspilning af en BBC-serie, som er baseret på en roman af Michael Dobbs, der tidligere har arbejdet for det Konservative Parti i Storbritannien.

Læs også: »House of Cards«-forfatter: De fleste politiske karrierer ender i ruin

Sæson 2 begejstrede Berlingskes anmelder, hvilket du kan læse mere om her. Læs også Mads Kastrups artikel om den »modbydelige« Frank Underwood.