TV 2-vært til kamp for lange bryster

TV2 News-værten Stephanie Surrugue er forarget over kolleger, der taler om en kvindes lange bryster bag hendes ryg. Søren Pind knækkede af grin i radioprogrammet Mads & Monopolet på P3.

Stephanie Surrugue Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jeg bliver simpelthen så forarget. Voksne mennesker, der bagtaler og hygge-voksen-mobber en kollega bag hendes ryg. Skulle man bede damen om at tage bh på? Eller skulle man opfordre kollegerne til at opføre sig som voksne mennesker?

Sådan lød det fra TV 2-News-værten Stephanie Surrugue i lørdagens udgave af radioprogrammet Mads & Monopolet på P3. Her blev panelet udsat for et af de mere særprægede spørgsmål i programmets historie. 'Louise', der arbejder i en større dansk kommune og har borgerkontakt, skrev ind til panelet, fordi hun havde brug for et råd.

Pind knækkede sammen af grin

En af Louises kolleger - en midaldrende kvinde - har meget lange og store bryster, og problemet - for Louise og kollegerne - er, at den pågældende kollega ikke bruger bh. Derfor ville hun høre panelets holdning til, om hun skulle sige det til kvinden, eller om hun bare skulle lade brysterne hænge.

'Louise' er også nervøs for, at kvinden, der tilsyneladende er ansat på en midlertidig kontrakt, ikke vil blive tilbudt en varig ansættelse pga. de lange bryster.

Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, der også var i panelet, knækkede fuldstændig sammen af grin under spørgsmålet, og han kunne ikke holde masken.

- Du er bare partisk, lød det fra Pind til Stephanie Surrugue.

- Nej, de skal sgu bare opføre sig ordentlig, hvorefter tv-værten udbrød:

- Til kamp for de lang-pattede, hvilket fik Søren Pind til at grine endnu højere.

- Stephanie er jo Stephanie... Det er jo et partsindlæg, det der, kom det fra Pind. En udtalelse´, der fik tv-værten op i stolen.

- Jeg har da overhovedet ikke lange bryster. Sluk for den mands mikrofon. Du er så dum, hvilket fik en storgrinende Pind til at forsøge at redde situationen.

- Du er smuk, Stephanie. Virkelig smuk.

'Stop nu, Søren'

Værten Mads Steffensen forsøgte at få debatten tilbage på sporet, men Pind kunne ikke stoppe grineanfaldet. Det fik sangerinden Camille Jones til at udbryde 'Stop nu, Søren', mens Stephanie Surrugue udbrød: 'Søren Pind, 12 år'.

Til sidst måtte Mads Steffensen bede Søren Pind om at forlade studiet og først komme tilbage, når han ikke grinte mere. Men det hjalp ikke. Camille Jones og Stephanie Surrugue forsøgte at diskutere dilemmaet på et seriøst plan, men pludselig kunne Surrugue heller ikke holde masken, og hun måtte også forlade studiet.

Dermed måtte Camille Jones være ene om at komme med et råd om, at 'Louise' skulle sige til kollegaen, at hun skulle tage en bh på.

Du kan høre udsendelsen her (02:01:00 min inde i programmet.)