TV 2 udelukker ugeblad fra endnu et show

Se & Hør får ikke lov til at komme til pressemøde om TV 2-programmet »Voice«. Dommeren L.O.C. vil ikke acceptere ugebladets tilstedeværelse.

Christiane Schaumburg-Müllers kæreste, rapperen L.O.C. frabeder sig nu også Se og Hørs tilstedeværelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

TV 2 har meddelt Se & Hør, at ugebladet heller ikke er velkommen til pressemødet om efterårets store musikprogram, Voice, efter pres fra dommer L.O.C., skriver bt.dk. Rapperen er vred over ugebladets papparazzi-billeder af hans kæreste, Christiane Schaumburg-Müller.

- Vi har fået at vide, at invitationen til at deltage i pressemødet på mandag om TV2-programmet »Voice« ikke længere er gældende. Formuleringen er den samme, som det var tilfældet ved »Vild med dans«-pressemødet, nemlig at skabe arbejdsro og trygge rammer, siger en undrende chefredaktør på Se & Hør, Kim Henningsen til bt.dk.

Han er forundret over, at TV 2 i den grad lader sig diktere i et privat anliggende mellem ugebladet og kæresteparret i forbindelse med offentliggørelsen af sidste uges papparazzi-billeder af en topløs Christiane Schaumburg-Müller fra parrets kærlighedsferie i Thailand.

- Vi er i samme situation som ved »Vild med dans«-pressemødet, at vi som arbejdsgivere er nødt til at sørge for den fornødne arbejdsro på pressemødet for vores medarbejdere. Her er det L.O.C., der skal have de fornødne trygge rammer og arbejdsro, så han kan yde sit bedste, siger TV2s informationschef, Anne-Mette Bro Jöhncke.

Hun beklager, at det har været nødvendigt at udelukke ugebladet.

- Men det ville være utrolig ærgerligt for den øvrige presse at møde en L.O.C, der ikke vil tale eller slet ikke var til stede, siger Anne Mette Bro til bt.dk.

Hun ønsker ikke at gå i detaljer om, hvorvidt Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C har truet med at forlade programmerne, hvis ikke Se & Hør blev sat på porten.

L.O.C har gennem sin agent, Sally Mortensen, meddelt, at han ikke har nogen kommentarer til sagen.