TV-2 først på TV 2s radio?

Det gode, gamle Århus-band er favorit til at åbne TV 2 Radio til midnat.

Først var der TV-2. Altså bandet. Så kom TV 2. Altså fjernsynskanalen. Og fra i aften klokken 00.00 er der også TV 2 radio.

Den nye radiostation har valgt at lade det være op til seerne hvilken sang, der skal spilles som den allerførste. Og her er det, at TV-2 - altså bandet - kommer ind i billedet igen. Steffen Brandt og hans gæve musikere er nemlig favoritter blandt de ti kandidater, TV 2 Radio har ladet de kommende lyttere stemme om.

I hvert fald, hvis man skal tro indsatserne på bettingfirmaet Bet24. Her har PR- og Marketing Manager Rune Brandt nemlig taget initiativ til at oprette et væddemål, hvor man kan spille på, hvilken af de ti kandidater, der bliver spillet først.

»TV-2 'Natradio' er Bet24-spillernes klare favorit, med Queens 'Radio Ga Ga' på en sikker 2. plads. Et par hundrede spillere har satset på sangene, hvilket er mange for et anderledes spil som det her«, siger Rune Brandt til berlingske.dk.

Bet24 holder levende øje med indsatserne:

»Hvis der på et tidspunkt begynder at blive spillet påfaldende meget på et bestemt nummer, piller vi sandsynligvis afstemningen af igen med det samme. På et tidspunkt vil der jo være folk hos TV 2 radio, som ved, hvilken sang, der skal spilles først. Men jeg tror nu ikke, at risikoen for snyd er særlig stor«, understreger han.

Kandidaterne som første sang på TV 2 radio er i øvrigt:

1. TV-2 - Natradio.

2. John Paul Young - Love Is In The Air.

3. Gasolin - Det Bedste Til Mig og Mine Venner.

4. Rolling Stones - Start Me Up.

5. Halberg/Larsen - Magi I Luften.

6. Queen - Radio Ga-Ga.

7. Thomas Helmig - Midtnat I Europa.

8. Robbie Williams - Let Me Entertain You

9. Kim Larsen - Midt Om Natten.

10. U2 - Beautiful Day