TV 2 bekræfter: Populær TV-serie vender tilbage

TV 2s tv-serie »Badehotellet« vender næste år tilbage med en ny sæson.

Foto: Mike Kollöffel
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tv-serien »Badehotellet« har fået flere end en million danskere til at rykke sammen om tv-skærmene, og nu er der godt nyt til seriens mange fans.

De vil nemlig også næste år kunne følge med, når karakterer som Fie, Amanda, fru Helene og Hr. Weyse slår sig løs i de ellers idylliske omgivelser på badehotellet.

Det bekræfter TV2, der dermed har planer om, at serien vender tilbage med en femte sæson næste år.

»Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende,« siger seriens ene forfatter Stig Thorsboe, der ikke vil afsløre detaljer om den femte sæson, til TV 2.

Serien har flere gange fået lunke anmeldelser i de danske medier, men alligevel har tv-serien fanget danskernes opmærksomhed.

Kort før tredje sæson fik premiere, gav skuespillerinden Sonja Oppenhagen, der spiller spiritisten Lydia Vetterstrøm, et bud på, hvorfor seerne trofast har fulgt med i to sæsoner.

»Jeg tror, at folk holder meget af at se på noget, der er smukt, noget der ikke er voldeligt, og noget der er lidt hyggeligt. Verden i dag er simpelthen så uhyggelig. Bare se på, hvad der sker i Syrien og resten af verden. Det er så voldsomt. Så vi kan nok godt lide at sidde et øjeblik og se noget, der er trygt, godt og smukt,« sagde hun dengang til Ritzau Fokus.

I øjeblikket sendes fjerde sæson af den populære tv-serie, der kronologisk har fulgt årene fra 1928 og indtil nu, hvor året siger 1931.

Det sidste afsnit i sæsonen sendes mandag den 6. marts.

 

/ritzau/FOKUS