Tivoli udvider sæsonen: Nu kan du forlyste dig om vinteren

I 2018 fylder Tivoli 175 år. Det fejres ved at udvide sæsonen med åben i vinterferien.

Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I årevis har man kunnet fejre nærmest alle mærkedage i Tivoli, og nu føjes vinterferien, fastelavn og Valentinsdag også til programmet. Tivoli har til februar premiere på en helt ny vintersæson kaldet Vinter i Tivoli, så man fra 2. februar til 25. februar kan nyde vinterkulden i den gamle have.

Vinter i Tivoli vil byde på et vinter-dekoreret tema, og foran Nimb vil man kunne finde en stor skøjtebane. Udvalgte forlystelser vil være åbne, og der er musical på programmet i Koncertsalen. Det endelige program for Vinter i Tivoli er endnu ikke fastlagt.

Se billederne: Tivoli fra 1865 til i dag

I Tivoli er de glade for muligheden for at holde åbent om vinteren.

»Vi har gennem flere år arbejdet på at udvide Tivolis nuværende tre sæsoner med en ekstra fjerde sæson. Med en udvidelse af Tivolis åbningstid til vinter kan vi nu give danskerne og turisterne endnu en anledning til at besøge København, ovenikøbet i en periode, hvor der ikke er så megen aktivitet i byen. Med udvidelsen cementerer vi strategien om at gå fra sæson til helårsvirksomhed. Sæsonudvidelsen vil også styrke Tivoli Hjørnets aktiviteter herunder stedets mange nye restauranter og butikker,« siger Tivolis direktør Lars Liebst.

Tivoli har i forvejen åbent i sommersæsonen, til halloween og til jul.

Hvad: Vinter i Tivoli
Hvor: Tivoli
Hvornår: 2.-25. februar.