Tivoli lukker for sommersæson med et stort festfyrværkeri

Sommersæsonen er efterhånden ved at slutte i Tivoli, men du kan stadig nå at være med til at lukke haven ned med maner i denne uge, hvor der er masser af spændende ting på programmet for både store og små.

Tivoli
Foto: PR

Søndag 23. september lukker Tivoli portene for en kort periode, inden de igen åbnes for årets Halloween i oktober. Men selv om Tivoli lukker for sæsonen, kan du stadig besøge Tivoli Food Hall, Nimb og Koncertsalen, som netop nu viser forestillingen »Kærlighed ved første hik«.

På sæsonens sidste åbningsdag rundes derblandt andet af med besøg af Rasmus Klump, og pantomimefans kan glæde sig til at opleve Pjerrot i forestillingen »Pjerrots Fataliteter«. Traditionen tro afslutter Pantomimeteatret også sæsonen med forestillingen »Tak for i år«, hvor alt kan ske, når balletchef, dansere og balletelever udsat for lidt af hvert af hemmelige gæster.

Men det giver ikke rigtig mening at sige, at Tivoli lukker som sådan.

»Reelt holder vi blot en kortere pause fra på søndag, inden der tages fat på Halloween – og tiden imellem fyldes ud med åbne spisesteder og musical i Koncertsalen,« siger Tivolis pressechef Torben Plank i en pressemeddelelse.

Læs også: Tivoli rykker ind på Axelborg

Tivolis 175-årsjubilæumsparade

For sidste gang i år kan du også se den over 100 meter lange 175-årsjubilæumsparade, der består af bl.a. farverige paradevogne, Pjerrot, Tivoli-Garden og 30 udklædte performere, der optræder til musik skabt af Soleima og Bent Fabricius-Bjerre.

Årets sidste dag i sommersæsonen sluttes desuden af på bedste Tivoli-maner med et stort festfyrværkeri fra Koncertsalens tag ledsaget af musik af H.C. Lumbye.

Program over Tivolis sidste åbningsdag i sommersæsonen:

Kl. 12, 13, 14, 15 og 16: Forestillinger med Kasmus Klump i Rasmus Klumps Huset
Kl. 13 og 16: Fiskefodring i Akvariefoyer
Kl. 13.30: »Pjerrots Fataliteter« i Pantomimeteateret
Kl. 14.30: Rørebassiner i Akvariefoyer
Kl. 15: »Kærlighed ved første hik« i Koncertsalen
Kl. 15: »Tak for i år!« i Pantomineteateret                                                  
Kl. 16.30: Tivoli-Gardens parade i Haven
Kl. 18: Tivolis 175 års jubilæumsparade i Haven
Kl. 19.30: Tivoli-Gardens parade i Haven
Kl. 21: Tivoli-Gardens Tappenstreg i Haven
Kl. 22.45: Festfyrværkeri fra Koncertsalens tag

Allerede dagen efter lukningen begynder man at køre de første græskar, planter og kasser med edderkopper og spindelvæv ind i Tivoli, så der kan gøres klar til årets Halloween i Tivoli, der åbner 12. oktober.

Hvad: Tivoli lukker for sommersæsonen
Hvor: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Hvornår: Søndag 23. September 2018