Tivoli afslører: Koryfæer og popkometer spiller til Fredagsrock

Tivoli har satset på bredde i årets program for Fredagsrock, og artisterne tæller Kim Larsen, a-ha og L.O.C.

Tivoli har torsdag morgen annonceret programmet for Fredagsrock. Blandt årets navne er Kim Larsen, Alex Vargas, Christopher og Lis Sørensen. Free/Tivoli Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Der er alt fra hiphop til rock, elektronisk og pop at finde i årets program for Fredagsrock i Tivoli.

Årets musikalske plakat tæller nemlig blandt andet navne som Magtens Korridorer, Mew, Michael Falch, Kesi, Kim Larsen, Burhan G, Lis Sørensen og Scarlet Pleasure.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Tivoli, der i år kan fejre 175-års jubilæum.

- Programmet i år har en bredde og en tyngde, der er en jubilæumssæson værdig.

- Københavnere og andre besøgende kan glæde sig til et stærkt program, der byder på både nye og veletablerede navne fra den danske musikscene krydret med et par udenlandske perler, siger Nikolaj Koppel, der er underdirektør for kultur i Tivoli, i meddelelsen.

Det er popkometen Christopher, som fredag den 13. april tager hul på årets musikalske program, der afsluttes fredag den 21. september med sangerne Søren Huss og Carl Emil Petersen.

I år indeholder Fredagsrockprogrammet mere end ti dobbeltkoncerter, og blandt andet Peter Sommer og gruppen Gangway skal dele scenen, ligesom at Kesi og Hugo Helmig også skal optræde til en dobbeltkoncert.

Også udenlandske navne som a-ha og The Hollywood Vampires, der tæller Hollywood-stjernen Johnny Depp, lægger vejen forbi Tivoli i år.

Som noget nyt har Tivoli fået tilladelse til at hæve lydniveauet, og det er noget, der vækker begejstring i den gamle forlystelsespark.

- Den ekstra lydvolumen er virkelig en gave til de hundredtusindvis af musikfans, der holder af at høre musik i Tivolis helt unikke omgivelser, siger Nikolaj Koppel i meddelelsen.

Tivoli har endnu til gode at afsløre to af septembers navne. Afsløringen af de to sidste koncertnavne meldes ud senere, skriver Tivoli.

/ritzau/