Tivoli aflyser show efter revystjernes traktorulykke

Bodil Jørgensen hæver revyen i Tivoli op til tragikomiske højder, skrev teateranmelder Jakob Steen Olsen for nylig. I dag må forestillingen aflyses, da Bodil Jørgensen har været ude for en ulykke. Fold sammen
Læs mere
Foto: Miklos Szabo // www.miklosszabo.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bodil Jørgensens alvorlige ulykke tidligt onsdag morgen, hvor den 52-årige skuespiller blev ramt af en traktor under optagelser til filmen Far til Fires Vilde ferie, får konsekvenser for Tivoli-revyen i København.

Folkene bag den succesfulde revy, som Bodil Jørgensen medvirker i og som hver aften trækker fulde huse, har valgt at aflyse aftenens forestilling:

»Vi er blevet enige om at aflyse aftenens forestilling. Og arbejder lige nu på højtryk for at finde en løsning til de næste dage. Men som det ser ud nu, forventer vi at spille igen i morgen,« siger Tivolis kommunikationsansvarlige, Torben Plank, til BT.

Ifølge ham er situationen alvorlig.

»Vi er rystede over Bodils ulykke, og vores tanker går i den grad til hende og hendes familie, i denne her situation,« siger han også.

Bodil Jørgensen er en af den succesfulde Tivolirevys absolutte hovedkræfter, og sideløbende med optagelserne til Far til Fire optræder hun hver aften 19.30 sammen med Niels Olsen, Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Hebsgaard og Alexandre Willaume i Tivolis Glassal.

»Det er vigtigt for mig at understrege, at vi først og fremmest tænker på hvordan det går for Bodil. Hun er et skønt menneske, og vi ved at det er svært for hende og familien,« siger Torben Plank. 

Bodil Jørgensen bor sammen med sin mand og tre børn på Nørrebro i København.