Teaser giver hints om den nye sæson af »Game of Thrones«

En ny teaser for næste sæson af »Game of Thrones« giver ledetråde til, hvad der kommer til at ske i ottende og sidste sæson af den populære fantasy-serie.

Drager Game of Thrones
Sidste sæson af »Game of Thrones« har premiere til april. Der er dog allerede en del debat om, hvad der kommer til at ske i slutningen af serien.  Fold sammen
Læs mere

Streamingtjenesten HBO har netop udsendt en ny teaser for sæson 8 af tv-serien »Game of Thrones«, der muligvis giver vigtige ledetråde til den sidste sæson.

Traileren viser ikke deciderede scener fra den kommende sæson, men giver dog nogle hints om, hvad der kommer til at ske.

I teaseren ser man et goldt stenlandskab, som minder om det landkort, der vises i seriens intro. I klippet ser man et islag brede sig over landskabet og til sidst dække en ulvestatue. Derefter breder et lag af ild sig fra den modsatte side og glider hen over en løvestatue.

Ifølge magasinet Vanity Fair kan isen symbolisere hæren af hvide vandrere, mens ilden muligvis repræsenterer dronning Khaleesis drager.

Filmmagasinet skriver: »Vi har fået både officielle og uofficielle beretninger om, at voldsomme ildebrande har destrueret flere vigtige områder i serien under optagelserne til sæson 8.«

Det vides endnu ikke præcis, hvad der kommer til at ske i den nye sæson, da HBO holder kortene tæt til kroppen.

Sidste sæson af »Game of Thrones« har premiere til april.