Storsælgende rapper: Jeg er dybt forgældet

Kanye West skriver på Twitter, at han er i alvorlig pengenød.

Foto: ANDREW KELLY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er nok de færreste, der vil beskylde Kanye West for at være nøjsom, og den 38-årige rapper har da også altid været fortaler for en ekstravagant livsstil med dyre flasker, smykker og biler.

Men måske har trangen til det søde liv taget overhånd for den gode "Yeezus", der i et opsigtsvækkende tweet skriver, at han er i dyb gæld.

- Jeg skriver dette til jer mine brødre, mens jeg har en personlig gæld på 352 millioner kroner. Bed til, at vi overkommer det. Dette er mit sande hjerte, skriver "Gold Digger"-stjernen.

Kanye har netop udgivet albummet "The Life of Pablo", der først hed "Swish" og siden "Waves", så det kan være, at det trods alt igen kommer til at klinge på kistebunden for rapperen, der har solgt 32 millioner albums og 100 millioner digitale downloads i karrieren.

Men hvis ikke pladesalget kan vende skuden, har manden med musikbranchens måske største ego også en plan B, der dog mest af alt virker som ønsketænkning.

- Mark Zuckerberg investerer 6,65 milliarder kroner i Kanye Wests idéer efter at have indset, at han er den største levende kunstner og den største kunstner nogensinde, skriver Kanye beskedent i to tweets efter hinanden.

Sidste sommer flød internettet også over med artikler om, at rapperen 50 Cent havde erklæret sig konkurs, men det viste sig siden at være en manøvre for at undgå at betale erstatning i en sag, hvor han havde uploadet en sexvideo på sin hjemmeside.

 

/ritzau/FOKUS