Stjerneskuespiller erstatter Bodil Jørgensen efter ulykke

Tivoli og The One and Only Company har arbejdet i døgndrift for at redde Tivoli Revyen efter Bodil Jørgensens ulykke. Fra fredag erstatter Paprika Steen den sygemeldte kollega.

Skuespilleren Bodil Jørgensen blev onsdag kørt på hospitalet efter en ulykke på Mandø i Vadehavet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Paprika Steen overtager nu den sygemeldte Bodil Jørgensens plads i den stjernespækkede revy i Tivoli, »Tam Tam i Glassalen«. Siden det onsdag stod klart, at Bodil Jørgensen ikke ville vende tilbage til revyen efter sin ulykke i forbindelse med filmoptagelser til den nye Far til fire-film, har folkene bag revyen ledt efter en kvindelig stjerne »i samme vægtklasse«, der kunne træde til som erstatning.

Allerede fredag kan publikum opleve lyndubleanten for første gang.

»Hele holdet er meget taknemligt for, at Paprika kunne springe til med så kort varsel. Paprika er både skøn og sjov, så en bedre afløser og holdkammerat kunne vi ikke ønske os, og jeg er sikker på, at Bodil synes det samme,« siger producenten Jesper Winge Leisner, hvis The One and Only Company står bag den anmelderroste revy, i en pressemeddelelse.

Revyen måtte aflyses onsdag aften. Men selv om Paprika Steen først er klar fredag, kan publikum allerede i aften sætte sig til rette i sæderne til revyen, der spiller både kl. 17 og kl. 19.30. Blot en dag efter Bodil Jørgensens ulykke står hendes kolleger nemlig klar med en revy, der er blevet organiseret om, så det kan lade sig gøre at spille uden den sygemeldte stjerne.

Jesper Winge Leisner fik kun tre timers søvn natten mellem onsdag og torsdag. Sammen med instruktøren Joy-Maria Frederiksen og resten af revyholdet, der bl.a. tæller Søs Egelind, Niels Olsen og Christiane Schaumburg-Müller, har han i stedet knoklet for at få revyen til at hænge sammen, efter at han onsdag morgen fik besked om ulykken.

Allesammens kæledægge

»Det har været forfærdeligt,« medgiver han.

»Bodil er jo vores allesammens kæledægge. Hun har det efter omstændighederne godt og gør fremskridt. Noget er, som man troede, det ville være efter hendes fald, noget er bedre. Sammenlagt er det ikke så alvorligt, som man kunne frygte. Hun er stabil, og nu skal hun bare have tid til at blive rask og frisk.«

Holdet bag revyen har været chokeret efter nyheden om Bodil Jørgensens ulykke, men samtidig har man været bevidst om at redde revyen.

»Vi har tænkt meget på Bodil og hendes familie. I går græd vi, men i dag griner vi. Skuespillere er jo fantastiske, når sådan noget som dette sker. Så giver de den en ekstra skalle. Det kan kun lade sig gøre ved en helt særlig indsats. Og vi er jo så heldige at have dygtige folk som Niels Olsen og Søs Egelind med på holdet,« siger Jesper Winge Leisner.

Det er noget af et puslespil at få en revy til at gå op, når der pludselig mangler en brik i et show med mange vekslende indslag, ind – og udgange. Et enkelt af Bodil Jørgensens numre må i aften udgå af revyen, men ellers er det lykkedes at fordele hendes opgaver på de øvrige medvirkende.

»Vi bemander lidt anderledes, og jeg lover, at publikum stadigvæk godt kan glæde sig til en sjov og veloplagt revy,« siger Jesper Winge Leisner.

Paprika Steen medvirker til og med sidste forestilling 26 juli. Hun er dog væk fra revyen i uge 27, hvor revyens faste hold igen spiller forestillingen alene.