Stjerner i sorg: Begræder Linkin Park-forsangers død

Mindeord og kondolencer flyder over på sociale medier, hvor stjernerne begræder Chester Benningtons død.

Linkin Park-forsangeren, Chester Bennington. Fold sammen
Læs mere
Foto: Danny Moloshok
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Familie, venner og fans blev torsdag ramt af stor sorg, da det kom frem, at Linkin Park-forsangeren, Chester Bennington, var fundet død i sit hjem nær Los Angeles.

Det pludselige dødsfald har også chokeret sangerens kolleger i Hollywood, og nu strømmer det ind med mindeord og sorgfulde beskeder fra alle dele af underholdningsbranchen.

På det sociale medie Twitter sender sangeren Justin Timberlake tanker til Benningtons familie, venner og kolleger.

»Hvil i fred til Chester Bennington og mine dybeste kondolencer til hans familie, venner og Linkin Park-familien. En virkelig unik, ydmyg frontmand,« skriver han.

Den amerikanske tv-vært Jimmy Kimmel har haft fornøjelsen af at byde Chester Bennington velkommen i sit tv-show, og Bennington formåede at gøre et stort indtryk på den kendte tv-vært.

»Chester var en af de venligste mænd, jeg nogensinde har haft med i mit show. Mit hjerte knuses for hans familie og venner. Han vil blive savnet forfærdeligt,« skriver Jimmy Kimmel på Twitter.

Også guitaristen Daron Malakian, der er medlem af metalbandet System of a Down, er ramt af sorg, og på Instagram mindes han den første gang, han mødte Chester Bennington.

»Jeg var i dårligt humør backstage, og han kom ind i omklædningsrummet og løftede mit humør, før jeg gik på scenen,« skriver han og tilføjer, at han og bandet sender de varmeste tanker til familien.

Paul Stanley, der er kendt fra bandet Kiss, begræder ligeledes Linkin Park-frontmandens død i et opslag på Twitter.

»Hvil i fred, Chester Bennington. Vi kan aldrig kende en andens smerte. Bønner til hans familie i denne tragedie. Hvis du har brug for hjælp, ræk ud,« skriver han.

Bands som Imagine Dragons og The Chainsmokers har også sendt kondolencer til familien på Twitter.

Chester Bennington blev fundet død i sit hjem torsdag. På Twitter har Mike Shinoda, der også er medlem af Linkin Park, kortfattet bekræftet bandkollegaens død.

»Chokeret og sønderknust, men det er sandt. En officiel udtalelse vil komme, så snart vi har en,« skrev han torsdag aften.

Forsangeren døde, en uge før bandet skulle indlede den amerikanske del af deres turné med en koncert 27. juli i Mansfield, Massachusetts.

/ritzau/FOKUS