Stig Rossen afløser Bamse

Bamses Venner får en ny frontfigur i form af Stig Rossen - i hvert fald for en stund.

Flemming "Bamse" Jørgensen henrykkede i årtier danskere i bandet Bamses Venner. Nu indtræder Stig Rossen i bandet - i hvert fald for en enkelt aften indtil videre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Schütt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden Flemming "Bamse" Jørgensens død har bandet Bamses Venner manglet en frontfiguer. Den frontfigur ser for en stund ud til at blive Stig Rossen, skriver Ekstra Bladet.

Den nye konstellation optræder den 29. januar i idrætshallen i Syvsten ved Sæby.

- Det er rigtigt nok. Om det bliver ved denne ene koncert, eller det bliver noget mere varigt, afgør vi bagefter, siger Stig Rossen til Ekstra Bladet.

Sangeren havde som betingelse for tjansen, at Bamses enke, orkesteret og arrangørerne var enige om, at det var okay at lade Bamse erstatte af Stig Rossen for en stund. Han fik grønt lys af alle tre parter.

- Jeg har altid været en stor fan af Bamse og kan alle hans sange udenad. Jeg vil godt være med til at hylde ham, og jeg vil godt være med til at hjælpe hans orkester med at overholde alle deres koncertaftaler, siger Stig Rossen.

Koncerten i Syvsten er en generalprøve for Stig Rossen, og hvis koncerten kommer til at føles rigtigt for ham selv og orkesteret, vil han fortsætte i rollen som Bamse, så gruppen kan overholde sine aftaler.

/ritzau/