Steppeulven 2018: De er nomineret til årets sang

Den samlede nomineringsliste til Steppeulven 2018 er mandag blevet offentliggjort.

Den samlede nomineringsliste til Steppeulven 2018 er mandag blevet offentliggjort. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sarah Christine Nørgaard

Kunstnere som Gilli, Katinka, Søren Huss og Kim Larsen er blandt dem, der har markeret sig i sådan en grad i 2017, at det fortjener en nominering til Steppeulven 2018.

Steppeulven 2018 uddeles af Foreningen af Danske Musikkritikere, og der er ni faste kategorier, som der uddeles priser indenfor, fremgår det af en pressemeddelelse fra foreningen.

Nomineret til årets sang er blandt andre Kim Larsen for »Nostalgi« og rapperen Gilli for »Habibi Aiwa«.

De skal i kategorien dyste mod The Minds of 99 for nummeret »Ung kniv«, sangerinden Soleima for »Breathe (feat. Kranium og Hoodboi)« og Turbolens for »Rastløse bevægelser«.

Rapperen Gilli er ligeledes også nomineret i kategorien årets tekstforfatter, og den unge musiker har haft et storslået musikår. Det blev slået fast ved årets Danish Music Awards, hvor han modtog tre statuetter.

I kategorien årets livenavn er navne som Den Sorte Skole, Gangway, Katinka, The Minds of 99 og The Savage Rose nomineret.

De ni kategorier er: årets udgivelse, årets sang, årets livenavn, årets håb, årets vokalist, årets musiker, årets tekstforfatter, årets komponist og årets producer.

Prisuddelingen finder sted 27. januar i Bremen Teater i København.

/ritzau/