Stadig ikke udsolgt til Eurovision

Det står fast, at der ikke er udsolgt til de ni Eurovision-shows. Alligevel vil DR ikke fortælle, hvor mange billetter, der reelt er solgt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tirsdag løber den første semifinale i Eurovision af stabelen, men det er ikke til at vide, præcis hvor mange publikummer, der vil være til stede i de gamle B&W Haller på Refshaleøen. DR vil nemlig ikke afsløre, hvor mange billetter der er solgt til de i alt ni Eurovision-shows. Det skriver Jyllands-Posten.

I alt har publikum kunnet købe billetter til alle ni shows, og mens finaleshowet 10. maj blev udsolgt på 15 minutter, er det uvist, hvordan det ser ud med flere af familie- og juryshowene.

»Antal solgte billetter og billetindtægter udgør en andel af den samlede programøkonomi, som DR normalt ikke udtaler sig om af konkurrencemæssige årsager,« skriver executive producer på Eurovision Pernille Gaardbo i en e-mail til Jyllands-Posten. Hun fortæller, at mens alle aftenforestillingerne er udsolgte eller næsten udsolgte, er der stadig ledige pladser til de såkaldte familiesemifinaler.

»Men på et niveau, som vi har forventet og er tilfredse med,« fastslår Pernille Gaardbo.

Eurovision afholdes i B&W Hallerne, hvor der er plads til 10.000 mennesker, og ifølge Pernille Gaardbo er der solgt billetter til folk fra hele verden - fra Australien over Quatar til USA.