Søren Malling gjorde skuespiller-børn nervøse

Skuespilleren Søren Malling spiller en hysterisk fodboldtræner i en ny børneserie, og derfor råbte og skreg han på settet.

Søren Malling. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Børn kan blive noget forskrækkede, hvis en voksen mand pludselig giver sig til at råbe, skrige og skælde ud.

Og det var præcis, hvad skuespilleren Søren Malling gjorde på settet under optagelserne til den nye børneserie "Losers United".

Der var dog ikke tale om rigtigt hysteri fra den 51-årige skuespillers side. I serien spiller han nemlig den temperamentsfulde skolefodboldtræner "Køter", der ikke er bange for at hidse sig op på sidelinjen.

- Jeg tror ikke, at de unger, der var med, var helt klar over, hvor hysterisk ham her træneren skulle være. Det kom nok bag på dem, og de blev ret overraskede, da jeg først begyndte at råbe og skrige.

- Jeg tror, at der var nogle, der blev lidt nervøse og tænkte "Hold kæft, hvor er han sur ham der", griner han.

De unge skuespillere var dog klar over, at det kun var i rollen, at de oplevede en sur Søren Malling, og når instruktøren sagde tak, blev der hygget og grinet med de unge. Og især det sidste gjorde skuespilleren sit for at sikre.

- Det sjoveste var i virkeligheden at tage pis på de unger, der var med. Mange af dem har aldrig filmet før og tager det meget alvorlig. Det skal de selvfølgelig også, men jeg syntes, at det var sjovt at tage røven lidt på dem under optagelserne ved at gøre noget andet, end vi havde aftalt eller pludselig råbe "bøh", griner han og fortsætter:

- Børn er så umiddelbare og har derfor en fantastisk reaktion på tingene. Det var fedt at være med til at genere en god stemning blandt dem, for det fremmer også resultatet i sidste ende. Det var en fornøjelse.

Søren Malling er efterhånden en erfaren herre indenfor skuespillet, og han har været med i populære serier som Forbrydelsen, Borgen og 1864. Alligevel var det en noget anden oplevelse at arbejde tæt sammen med børn på settet.

- Det kræver noget mere tålmodighed at arbejde med børn. De er jo ikke uddannede, men når børn fungerer, så er det som regel helt fantastisk. Den uskyld og umiddelbarhed, de har, er helt suveræn, og den kan vi lære noget af som voksne, for den har vi en tendens til at glemme, siger han.

Den nye tv-serie "Losers United" har premiere den 14. december på TV2.

 

/ritzau/FOKUS