Snoop Dogg og Sir Paul til Danmark

Hvad har Snoop Dogg og Paul McCartney tilfælles? De giver begge koncert i Danmark til juni.

Snoop Dogg. Fold sammen
Læs mere
Foto: MARIO ANZUONI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De kan næppe være mere forskellige, men de kommer begge til Danmark til juni, og de kan begge sælge billetter med lynets hast.

Den amerikanske legende inden for westcoast hiphop, Snoop Dogg, bliver nok sværest at få billetter til. 27. juni spiller han i Store Vega, der trods sit navn kun kan rumme 1500 stående gæster, hvilket er en lille intimscene for et navn som Snoop Dogg. Da han spillede i Store Vega i oktober sidste år, var der udsolgt på kort tid. 

Når han spiller til juni, har han efter alt at dømme sit ny album "Reincarnated" med på sætlisten - albummet er i hvert fald sat til udgivelse engang her i 2012.

Men ellers er det reinkarnationen eller retter den teknologiske genoplivning af den afdøde rapper, Tupac, der har givet Snoop Dogg mest omtale her i 2012. Ved Snoop Doggs koncert på den californiske Coachella-festival tidligere på måneden, blev Tupac vækket til live i form af et hologram. 

Sir Paul i Horsens

Tre dage efter Snoop Doggs koncert i København, spiller Paul McCartney på CASA Arena i Horsens. Arenaen, der tidligere var kendt unde navnet Horsens Stadion, har plads til betydeligt flere gæster - 30.000 for at være helt præcis - men det plejer ikke at forhindre Sir Paul i at gøre billetlugerne rødglødende.  

"On The Run"-turneen startede i USA i 2011 og er foreløbigt blevet set af over en halv million mennesker. Og der er noget at glæde sig til. McCartney spiller efter sigende i tre stive timer, og der er musikalske godbidder fra både tiden med The Beatles, Wings og den 69-årige legendes egen solokarriere.

Billetter til Snoop Dogg sættes til salg på Billetlugen 23. april kl. 10.
Billetter til Paul McCartney sættes til salg på Billetlugen og i Fona 28. april kl. 10.