Smukfest melder udsolgt på partoutbilletterne

Fem måneder før bøgeskoven ved Skanderborg indtages af glade gæster, melder festivalen om udsolgt på partoutbilletterne.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tankerne om varme, glade og ubekymrede dage under bøgetræernes trækroner ved Skanderborg kan givetvis virke langt væk en råkold onsdag i marts, men ikke desto mindre synes en hel del festivalgæster at have ladet sig forføre af scenariet.

I hvert fald kan Smukfest, festivalen i Skanderborg, allerede nu melde om udsolgt af alle partoutbilletter - de billetter, der giver adgang til hele festivalen.

Det er man ikke overraskende svært tilfredse med i bøgeskoven.

»Det er jo helt vildt og fantastisk, at vi har solgt alle vores partoutarmbånd hele fem måneder før, vi starter på Smukfest 2015. Sidste år satte vi rekord ved at have solgt det sidste partoutarmbånd 1. april - og at vi skulle gøre det næsten en hel måned tidligere i år, har vi ikke engang turdet drømme om,« siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub, i en pressemeddelelse.

Dermed har 27.000 allerede nu booket en plads til årets festival, der blandt andet har internationale kunstnere som Tiësto, Beck og Lenny Kravitz på årets musikplakat.

Det vil dog fortsat være muligt at købe billetter til de enkelte dage med undtagelse af lørdag, hvor festivalen ligeledes melder udsolgt.

Smukfest finder sted 5.-9. august. Årets festival er den 36. udgave, og den foregår som altid i de idylliske omgivelser i bøgeskoven ved Skanderborg Sø.