Smugkig i Dan Browns »Inferno« her - gratis

Robert Langdon, universitetsmiljøets svar på Indiana Jones, er tilbage. Læs de første kapitler her.

Foto: OLE SPATA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Så har han igen bedrevet en moppedreng af en krimi, ham succes-forfatteren bag Da Vinci Mysteriet og symbolforsker-karakteren Robert Langdon - amerikanske Dan Brown.

Dan Brown blev et fænomen, da han udgav Da Vinci Mysteriet i 2003. Det var hans anden roman om den fiktive Harvard-professor Robert Langdon – bogverdenens svar på James Bond og Indiana Jones. Forud var udkommet Engle & Dæmoner, men det var først med Da Vinci Mysteriet, at forfatteren fik sit store gennembrud.

Efter udgivelsen i USA strøg Da Vinci Mysteriet direkte ind på New York Times’ bestsellerliste. Den er siden blev filmatiseret med Tom Hanks og Audrey »Amélie«Tautou i hovedrollerne.

Om hans nye bog, Inferno, skrev vi blandt andet:

»Dan Browns »Inferno« er bygget over samme underholdende, symbolfyldte og sprogligt jævne skabelon som »Da Vinci Mysteriet«. Med Firenze som afsæt, verdens overbefolkning som tema, Dante som guide og en løftet pegefinger til de moralsk uengagerede.«

Nu kan du selv få syn for sagn. I samarbejde med e-bogsdistributøren Riidr bringer Berlingske her bogens seks første kapitler:

Vi gav bogen fire stjerner i vores anmeldelse - men hvad synes du om den? Du er velkommen til at skrive din mening om Dan Browns forfatterskab herunder eller på facebook.com/berlingske.