Smørglade brødre rykker ind i Tivoli

Der skal fokus på de klassiske, danske retter, når James og Adam Price åbner en ny restaurant i Tivoli. Resturanten erstatter The Paul.

Brdr. Price rykker ind i Tivoli. Fold sammen
Læs mere
Foto: NIels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden brødrene Price åbnede deres københavnske restaurant tilbage i november sidste år, er gæsterne strømmet til for at se girafferne og afprøve deres TV-kokkerier. Nu udvider Pricerne det voksende madimperium med en ny restaurant i Tivoli.

Restauranten, der åbner sammen med Tivoli den 12. april, erstatter den Michelin-bestjernede The Paul, som lukkede ved udgangen af sidste sæson.

I lokalerne ved Glassalen vil James og Adam Price satse på den klassiske danske mad, både det kolde og det varme bord, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

- Madstilen skal være præget af vores store kærlighed til det klassiske, danske køkken. Til frokost vil vores kolde jomfruer smøre og anrette smørrebrød af de bedste danske råvarer med respekt for traditionen, men bestemt også med plads til lidt fornyelse, fortæller James Price.

På aftenmenuen vil man finde retter som engelsk bøf, sprængt okseryg og skaldyrsfrikassé, mens dessertkortet vil byde på karamelrand, kræmmerhuse med flødeskum og et udvalg af klassiske konditorkager.

Tivoli-direktør Lars Liebst glæder sig til et gensyn med artistfamilien Price, som var blandt de første optrædende på forlystelsesparkens Pantomimeteater.

- Når en unik mulighed opstår og man kan lave en aftale, der peger både frem og tilbage i historien, skal man gribe den. Jeg er sikker på, at brødrene med deres kvalitet, ihærdighed og kærlighed til mad kommer til at give gæsterne store spiseoplevelser, siger direktøren.

Brødene Price vil drive den nye restaurant i samarbejde med Dragsholm Slot, som også er brødenes samarbejdspartner i deres nuværende restaurant.