Skynd dig, hvis du vil på festival

Skanderborg Festival har kun få dagsbilletter tilbage. Partout-armbånd er udsolgte.

Danmarks Smukkeste Festival er i gang. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Vejl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Du skal i den grad have fart på, hvis du vil nå at opleve stemningen på årets Skanderborg Festival.

Billetsalget går strygende og de sidste partoutbilletter blev solgt onsdag, mens der kun er en håndfuld dagsbilletter tilbage til fredagens koncerter. Torsdag og søndag er der stadig billetter at få. 

Talsmanden for Skanderborg Festival, Poul Martin Bonde fortæller, at der især onsdag blev sat armbånd på håndleddene i et helt forrygende tempo.

- Alene onsdag blev der sat 20.000 armbånd på. Vi måtte indkalde ekstra billetsælgere, da vi en overgang satte 7000 armbånd på på en time, siger talsmanden.

Modsat flere af årets mindre festivaler har Skanderborg festival altså ingen problemer med at nå målet om udsolgt på billetfronten.

11.500 frivillige har også meldt deres ankomst på festivalen, for at være med til give gæsterne en god oplevelse på Smukfest.

Gang i barsalget

Og det er ikke kun billetterne, der sælger i stort omfang. I barerne har man haft rigtig travlt med at lange våde varer over diskene, da Bryan Adams og David Guetta gav koncerter onsdag aften.

- Vi har omsat for 7,5 millioner på festivalens første aften, onsdag. Det er en omsætningsfremgang på 20 procent i forhold til sidste år. Men det er også første gang, vi har haft fuldt musikprogram om onsdagen, fortæller Poul Martin Bonde.