Skud og sludder

Hvis man er i stand til at se, hvad der vil ske i fremtiden, kan man forhindre det i at ske.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Dette absurde paradoks har især siden »The Terminator« været ganske populært i amerikansk film og dyrkes med usædvanlig insisterende idioti i »Next« baseret på en novelle af Philip K. Dick og instrueret af den engang lovende (»Once Were Warriors«), nu anonymt rutinerede Lee Tamahori med den altid forpint lidende Nicolas Cage (foto) som manden, der kan se to minutter ind i fremtiden - ganske vist kun sin egen - og derfor betrages som nyttig af den skrappe FBI-agent Julianne Moore, da terrorister agter at bringe en atombombe til sprængning i Los Angeles.

Det er vildt utroværdigt og snyder oven i købet med en ufin fupslutning, men i det mindste kan man imponeres over enkelte storslåede stunts, hygge sig med synet af veteranen Peter Falk i en birolle samt undre sig over en besynderlig anekdote fortalt af Nicolas Cage om, at for 50 år siden regnede fisk ned fra himlen i Danmark. Resten er skrig og skrål samt skud og blod plus sludder og vrøvl.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse