Shania Twain gæster Danmark i 2018

Fans af verdens bedst sælgende kvindelige countrykunster, singer-songwriteren Shania Twain, kan se frem til en dansk koncert i oktober 2018, hvor hun gæster Royal Arena i København.

Shania Twain optræder under åbningsceremonien ved US Open Tennis Tournament 2017 i New York. Fold sammen
Læs mere
Foto: Don Emmert
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Verdens bedst sælgende kvindelige countrykunster nogensinde, Shania Twain, gæster Danmark 13. oktober 2018.

Nærmere bestemt kan fans se frem til at opleve den 52-årige sangerinde spille en koncert i Royal Arena i København som en del af hendes første Europa-turné i mere end 13 år.

Turnéen og koncerten i Royal Arena følger i kølvandet på det aktuelle album »Now«, der også er hendes første studiealbum i 15 år.

Berlingskes musikanmelder Pernille Smith Larsen kvitterede dette album med 4 ud af seks stjerner og skrev:

»I slutningen af 90’erne og start 00’erne hittede den nu 52-årige sangskriver med numre som »That Don’t Impress Me Much« og »Man! I Feel Like A Woman«, der dannede bro mellem country og pop og banede vej for artister som Miley Cyrus og Taylor Swift. Det er ikke kun de instrumentale påfund, der gør Twains »Now« til et bedre album. Hendes evne til at skrive uomtvistelige melodier er intakt.«

Shania Twain har i løbet af hendes karriere vundet fem Grammy-priser, og hun har solgt mere en 90 millioner album på verdensplan. Hun udgav sit debutalbum i 1993, men det var først med albummet The Woman in Me fra 1995, hun for alvor brød igennem. Af de mere kendte numre kan nævnes »That Don’t Impress Me Much« og »Man! I Feel Like A Woman«.

Billetsalget starter fredag 13. oktober klokken 09.00 på livenation.dk og ticketmaster.dk. Prisen for en billet starter på 470 kroner.

Ikke imponeret? Det er Shania Twain heller ikke: