Shania Twain blev inspireret til kæmpehit af nøgen Brad Pitt

Sangerinden Shania Twain afslører nu, hvordan nøgenbilleder af Brad Pitt gav hende idéen til et hitnummer.

Shania Twain er fortsat aktiv som musiker. I september udkommer hendes femte album. Scanpix/Angela Weiss/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Los Angeles. Den amerikanske country-popsangerinde Shania Twains monsterhit "That don't impress me much" har i år 20 år på bagen, og i den forbindelse afslører sangerinden nye overraskende deltaljer om sit populære nummer.

I et nyt interview med Billboard løfter den i dag 51-årige stjerne sløret for, at hun i sin tid blev inspireret til nummeret af en nøgen Brad Pitt.

Skuespilleren, der også bliver nævnt ved navn i sangen, var nemlig blevet fotograferet nøgen af paparazzifotografer, hvilket i sidste ende gav Shania Twain idéen til nummeret.

Hun forstod nemlig ikke, hvordan Pitts nøgne krop i et magasin kunne skabe sådan en skandale på daværende tidspunkt.

- Der var en masse vrede. Jeg husker, at jeg tænkte, at jeg ikke forstod, hvad alt postyret handlede om. Jeg tænkte, at det ikke imponerede mig. Vi ser nøgne mennesker hver dag, fortæller Shania Twain i interviewet.

Nummeret handler om, hvordan sangerinden ikke bliver imponeret af alt fra store biler og mænd, der tror, de er noget specielt. Og så skuespilleren Brad Pitt.

Men sangen er på ingen måde blevet til for at nedgøre skuespilleren, understreger Twain.

- Det var ikke for at drille Brad Pitt. Men han var bare associationen i det øjeblik i forhold til ting, der skabte postyr. Det kunne selvfølgelig have været enhver lækker fyr, siger hun.

/ritzau/FOKUS