Seerne vil se Meyerheim

TV2 Charlie er den tv-kanal, der er bedst til at lokke nye seere til.

Jørgen Koldbæk, Ole Stephensen, Jarl Friis Mikkelsen, Michael Meyerheim og Erik Stephensen dannede i 1996 Skandinavisk Filmkompagni, der har været en god forretning for stifterne. JP/Politiken har siden 2005 købt op i virksomheden og har i år overtaget de sidste aktier. Nu vil man af med produktionsselskabet, der har haft det svært siden tabet af ordren på TV2s morgen-TV. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen, Ulrik Jantzen, Claus bech Andersen, Peter Clausen og Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Seerne er vilde med Michael Meyerheim og de andre kendte ansigter, der underholder seerne på TV2 Charlie. Kanalen er den, der kan prale af den største fremgang.

Det er blandt andet Michael Meyerheim, der med programmer som "Spørg Charlie" og "Talkshowet Meyerheim", der er med til at lokke flere seere til kanalen, der henvender sig til det modne publikum.I første halvår af 2010 er TV2 Charlie gået 22 procent frem i den såkaldte seerandel. Et tal, der udtrykker, hvor mange af tv-seerne der ser kanalen.

Tv2 og DR mister seere

Dermed er kanalen ifølge tallene fra Gallup den mest fremgangsrige danske tv-kanal, hvad seerandel angår. Også kanalerne fra SBS TV, Kanal 4 og Kanal 5 oplever fremgang med henholdsvis 8 og 18 procent. TV2 News har fået en fremgang på 15 procent i forhold til sidste år.

Med fremgangen er TV2 Charlie den sjette mest sete danske tv-kanal. Og bortset fra hovedkanalen den mest sete af TV2's kanaler.

De mest sete tv-kanaler overhovedet er TV2 og DR1. Begge kanaler oplever dog en seerflugt. For DR1's vedkommende er seerandelen faldet med 12 procent i forhold til sidste år. TV2's andel er faldet med 8 procent. Næst efter de to store kanaler foretrækker danskerne at se TV3, DR2 og Kanal 5.

/ritzau/