Seebach: Mere sindssygt end den vildeste drøm

Se videoen af den danske hitmager sammen med den amerikanske legende Lionel Richie.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af landets mest populære kunstnere kan nu opleves sammen med verdensstjernen Lionel Richie.

Rasmus Seebach har indspillet Lionel Richies nummer "Say you, say me" som en duet, og nu kan videoen ses på nettet, skriver bt.dk.

Den 62-årige Lionel Richie har sat sig for at indspille en lang række af sine gamle numre, men denne gang som duetter med nogle af den mest populære kunstnere i mange forskellige lande.

I Danmark har han altså valgt Rasmus Seebach, som netop nu er i Los Angeles for at indspille sin duet med Lionel Richie.

- Jeg kan ikke engang sige, at det er en drøm, der går i opfyldelse, for det er så sindssygt og langt ude, at jeg aldrig nogen sinde har haft den drøm, siger Rasmus Seebach til TV2 Nyhederne.

- Et af mine allerførste bånd var med Lionel Richie, og jeg hoppede rundt på mit børneværelse og elskede bare hans musik, fortæller den danske stjerne.

TV2 bragte i aftes et indslag om den nye musikalske duo. Her fik de også lejlighed til at interviewe Lionel Richie i hans private hjem.

- Jeg glæder mig til, at jeg kommer til et land som Danmark og går på scenen, så vil jeg have Rasmus op på scenen. Prøv at forestille dig det, siger Lionel Richie.

Lionel Richies (og også lidt Seebachs) plade udkommer den 5. marts herhjemme.

Skulle man vælge at investere i den, så kan man også høre Lionel Richie synge duet med adskillige andre stjerner. Herunder Shania Twain, Kenny Rogers og Willie Nelson.

Pladen byder også på mere overraskende valg, som for eksempel det unge stjerneskud Pixie Lott.

Lionel Richie er født og opvokset i byen Tuskegee i Alabama og har haft en glorværdig karriere, der har kastet et albumsalg på mere end 100 millioner af sig, samt givet ham 22 top 10 hits, fem Grammyer, en Oscar, en Golden Globe og en hær af andre priser.

Se videoen uploadet på Vimeo her: