Se René Redzepi lave shawarma og besøg Claus Meyers hjem: Syv ting du skal opleve på Copenhagen Cooking

Madfestivalen Copenhagen Cooking sætter endnu en gang blus under Københavns gastronomiske gryder. Fra 23. august til 1. september forvandles byen til et tag selv-bord af mad og viden. Israels Plads er festivalens centrum, men der er arrangementer over hele byen. AOK guider her til syv udvalgte ting, du kan opleve under Copenhagen Cooking.

Copenhagen Cooking

Smag danske vine

Katrine Emilie Andersen

Nynordisk mad har gået sin sejrsgang over store dele af den vestlige verden, men der er en kær følgesvend, som ikke altid kan følge med i kapløbet om at være produceret lokalt: Vinen. Det er ikke megen dansk vin, der hældes i glassene på de danske restauranter. Denne aften bytter mad og vin roller. På restaurant Huks Fluks er det dansk vin, der har hovedrollen. Her kan man blive klogere på dansk vinproduktion og møde vinbonden Lejf Petersen fra Magtenbølle Vingård på Fyn. Han giver et indblik i dansk vinproduktion. Maden på tallerkenen kreeres af chefkokken Jean Louis, der laver en sydeuropæisk middag, som matcher smagene i den danske vin. Vin og middag koster 575 kr.

Smag de danske vine og mød en dansk vinbonde
Huks Fluks
31. august kl. 18