Se ny dyster Game of Thrones trailer: Er Jon Snow død?

Den amerikanske TV-tjeneste HBO har udsendt en ny trailer til sjette sæson af Game of Thrones. Den succesrige serie med flere danske skuespillere går i luften med en ny sæson 24. april, men seere kan allerede nu få et glimt af drager, sværd og den elskede hovedkarakter Jon Snow, som angiveligt er død.

Er Jon Snow død? Fold sammen
Læs mere
Foto: FREDERIC J. BROWN

En ny trailer til sjette sæson af den internationale TV-succes Game of Thrones er offentliggjort af den amerikanske TV-tjeneste HBO.

Traileren er dyster med glimt af drager, blod og de velkendte hovedpersoner. Karakteren Jon Snow, der døde i slutningen af femte sæson, ses også.

Sjette sæsons første afsnit havde premiere mandag aften i Los Angeles i USA for skuespillere og medarbejderne på settet, mens vi andre må vente til 24. april. Den britiske TV-station BBC snakkede med flere skuespillere på den røde løber, og her var beskeden klar: Jon Snow er død.

Flere danskere har spillet med i serien, heriblandt Nikolaj Coster-Waldau, der siden 2011 har haft en af hovedsrollerne som Jaimie Lannister.

Herudover har den danske skuespiller Dar Salim fået sit internationale gennembrud med en rolle i serien, og Birgitte Hjort Sørensen spillede med i sidste sæson. I den nye sæson er Pilou Asbæk med som onkel til karakteren Theon Greyjoy.