Se Mick Jaggers parodi i reklame for Monty Python-show

På et pressemøde i forbindelse med det første af 10 liveshows med det genforenede komiker-hold Monty Python, blev der vist en video hvor Rolling Stones-forsangeren gør grin med sin egen alder.

 

Rolling Stones frontfigur Mick Jagger og trommeslager Charlie Watts, der sammen med resten af rullestenene spiller på årets Roskilde Festival, dukkede forleden op på en video, som var optaget med henblik på at reklamere for Monty Python-gruppens afskedsforestilling, som - med vanlig pli - hedder »Monty Python Live (mostly) - One Down, Five to Go«.

Den sidste del af titlen henviser til, at en af de oprindeligt seks Python-medlemmer Graham Chapman, er død.

Videoen blev vist som teaser til en række journalister forud for Pythons pressekonference onsdag i det centrale London. I videoen taler Jagger om den kommende koncerts program, mens han ser VM i fodbold sammen med Watts.

De kommer ind på det problem, at deres lysmester er i London, hvor han arbejder for Monty Python-folkene i stedet for at være med på deres egen koncerttourné.

Hvorpå Jagger siger, »Monty Python? Er de stadig i gang? De må virkelig score kassen!«

Monty Python er ofte blevet kaldt komikkens The Beatles, og det gør Jagger godmodigt grin med:

»Hvem kan være interesseret i at se det igen? Jeg mener, det var virkelig morsomt i tresserne.«

Og den aldrende rullesten fortsætter med at kalde pythonerne for »en samling gamle, rynkede mænd, der prøver at genoplive deres ungdom og tjene en bunke penge«. »Den bedste af dem døde for flere år siden....« - igen en henvisning til afdøde Graham Chapman, der døde af kræft i 1989.

Hvem talte om at kaste med sten og selv bo i glashus?

»Monty Python Live (mostly) - One Down, Five to Go« kører fra 1. til 20. juli. Mick Jagger og The Rolling Stones spiller på Roskilde Festival i morgen, torsdag.