Se det første klip fra Casper og Franks nye film

Se det første filmklip fra komikerne bag Klovns næste film - »Dan Dream« - om elskelige fantaster og en elbil.

Fra Casper Christensen og Frank Hvams kommende film »Dan Dream«. Fold sammen
Læs mere

Efter at have trukket pinlighedsgenren til nye højder i Klovn-serien og i øvrigt også flyttet den til USA i den seneste film, »Klovn Forever«, er komikerparret Casper Christensen og Frank Hvam gået tilbage til den klassiske danske folkekomedie i deres næste film, »Dan Dream«, der får premiere 30. marts.

Og tilbage til 80ernes Jylland i øvrigt. Filmen tager løseligt udgangspunkt i historien om udviklingen af el-bilen »Hope Whisper«, der kørte galt allerede ved præsentations-pressemødet i 1983.

I filmen har den fået navnet »Dan Dream«, og filmselskabet har nu sendt det første klip ud fra filmen. Se klippet her:

Filmen beskrives som et »vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme« - om en lille gruppe elskelige fantaster, der vil gøre det umulige og udvikle verdens første elbil. Store tanker i en tid, hvor den slags måske ikke var så almindelige, mener folkene bag filmen

»Det er et stort, flamboyant projekt. Der var jo tale om mennesker, der ville sætte Danmark på verdenskortet. Det var man ikke så vant til i Danmark dengang. Vi møder janteloven i en mere gammeldags form. I dag har Danmark åbnet sig mere i forhold til verden. Dengang udgjorde janteloven en mere regulær modstand. Man blev hurtigere til grin,« sagde Frank Hvam til BT i forbindelse med optagelserne af filmen i efteråret.

Udover Frank Hvam og Casper Christensen rummer rollelisten også komikeren Magnus Millang, Peter Gantzler og et par andre gamle Klovn-kendinge i  Mia Lyhne og Lars Hjortshøj.

Instruktør er Jesper Rofelt, som her får sin debut som spillefilmsinstruktør, men tidligere har været involveret i TV-projekter som  Drengene fra Angora, Krysters Kartel, Onkel Reje, Live fra Bremen og Piger på Prøveløsladelse samt en række reklamefilm.