Se billederne: Gravide kendisser i den sidste ventetid

Flere danske kendisser venter lige nu på, at familien bliver udvidet med et nyt lille medlem.

Flere danske kendisser skal snart vænne sig til at skifte ble og synge vuggeviser, når de udvider familien med et lille nyt medlem.

Det er tilfældet for det danske kendispar Casper Christensen og Isabel Christensen, der meget snart bliver forældre til deres første fælles barn.

Parret har fortalt, at den lille ny kommer til verden i starten af året, men ventetiden er endnu ikke overstået.

Det fortæller "Klovn"-stjernen på det sociale medie Instagram, hvor han har delt et billede af sin højgravide hustru.

- Vi venter stadig, skriver Casper Christensen, der i forvejen har børnene Cajsa og Marvin fra sit tidligere ægteskab, til billedet, hvor man kan se en hånd på den vordende mors gravide mave.

De to kendisser var ude for at fejre Isabel Christensens mors, Jacqueline Friis-Mikkelsens, fødselsdag, da billedet blev taget tirsdag, skriver den kommende mor på det sociale medie.

Også tv-værten Andrea Elisabeth Rudolph kan se frem til en snarlig udvidelse af familien. På det sociale medie Instagram har hun delt et billede af sig selv med struttende mave, mens hun står i et prøverum.

- Undertøjsindkøb er ikke nemt som gravid, skriver hun til billedet, hvor hun ved hjælp af en række hashtags fortæller sine følgere, at hun dog stadig har et par måneder tilbage af graviditeten.

Rudolph, der danner par med Claus Møller Jakobsen, har tidligere løftet sløret for, at hun har termin til foråret.

Flere kendte danskere er allerede blevet beriget med en lille ny i løbet af årets første uger.

I sidste uge blev den aarhusianske sangerinde Tina Dickow mor til barn nummer tre, mens sangeren Rasmus Seebach kunne kalde sig far for første gang, da kæresten, Julie Teglhus, fødte en lille dreng natten til den 8. januar.

Dagen inden blev musicalstjernen Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark forældre for anden gang. Denne gang til en lille søn, som de har sammen med veninden Louise Mahnkopf.

Se billederne her:

https://www.instagram.com/p/BPYP8VzAQMT/?taken-by=cappertherapper

https://www.instagram.com/p/BPYQXTEAR-n/?taken-by=isabel.christensen.blo...

https://www.instagram.com/p/BPX9X1bFZdG/?taken-by=andrearudolph&...

/ritzau/FOKUS