Se babybilledet: P3-vært skal være far for første gang

Nicholas Kawamura og modebloggeren Trine Kjær bliver forældre til juni. Parret skal også giftes.

Grøn Koncert - 201701230625024
Nicholas Kawamura skal til at synge vuggeviser. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

Nicholas Kawamura er kendt for at spille stakkevis af hits på P3, men fra sommer skal radioværten til at smide vuggeviser på pladespilleren.

Den 36-årige "Lågsus"-vært bliver nemlig far for første gang, når hans forlovede, modebloggeren og skønhedsproduktskaberen Trine Kjær, føder parrets lille pode til juni.

Det afslører den vordende mor på Instagram, hvor hun har delt et storsmilende foto af hende og Kawamura med skanningsbilleder af den spirende baby i hånden.

- Har holdt på en lille hemmelighed. 2017 bliver virkelig speciel. Juni-baby på vej, skriver Kjær til babybilledet og fortæller i et hashtag, at hun er 19 uger henne.

Også Kawamura har delt et lignende babybillede på Instagram:

- Vi skal være forældre. Jeg glæder mig så hysterisk meget til at varetage farrollen, at jeg må råbe, lyder det lykkeligt fra den vordende forælder.

Sammenlagt har billederne fået over 13.000 likes, og blandt gratulanterne er den gravide sangfugl Stine Bramsen, X Factor-værtinden Sofie Linde, TV 2-talentdommeren Cecilie Lassen og sangerinden Szhirley.

Parret har været kærester siden 2013, og i efteråret faldt Kawamura på knæ for sin Trine.

Her brugte Kjær også de sociale medier til at annoncere det forestående bryllup ved at vise sin guldring frem på et forlovelsesfoto, hvor hun holder sin kommende gemal i hånden.

- Han satte en ring på. En engels ansigt med en diamant på toppen. Det perfekte valg af min perfekte mand. Jeg føler mig som den heldigste kvinde i verden, skrev hun på engelsk efterfulgt af tre røde hjerter.

Kawamura og Kjær er særdeles aktive på de sociale medier. Han har tidligere beskrevet sin Trine som "en overscoring", og hun har gennem sin blog, trineswardrobe.com, udtryk, at hendes fremtidsdrømme er at være sammen med Kawamura og få børn med ham.

Og nu går ønsket så i opfyldelse.

Se babybillederne her:

https://www.instagram.com/p/BPkcUq0hmWm/?taken-by=trineswardrobe

https://www.instagram.com/p/BPk21NYA5ik/?taken-by=nichokawamura

Se forlovelsesfotoet her: https://www.instagram.com/p/BMwwVjNhonk/

/ritzau/FOKUS