Sætter musikken på pause: Lukas Graham skal være far

Arkivfoto: Lukas Graham Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Den store danske popstjerne, der i øjeblikket triumferer på den amerikanske hitliste med både albummet 'Blue Album' og verdenshittet '7 years', skal være far.

2016 har hidtil vist sig at være noget af et år for sangeren Lukas Graham Forchhammer, hvor han og bandet 'Lukas Graham' har slået flere rekorder. Men foruden titlen som en af verdens mest populære sangere, så kan den unge dansker således også skrive titlen som far på sit CV.

Det skriver Politiken.

»Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget,« siger Lukas Graham til Politiken.

Rollen som far betyder også, at Lukas Graham Forchhammer og bandet må sætte musikken på pause for en kort stund i efteråret, hvor bandet ikke kommer til at turnere.

Til Politiken fortæller han, at »der skal det handle om familien for mig«, selv om han dog erkender, at han burde være ude med bandet, så betyder familien trods alt mere.

Søndag aften dansk tid havnede bandets seneste album på en 3. plads på den amerikanske albumliste Bilboard 200 - kun overgået af verdensstjernen Kayne West, der ligger nr. 1., og Chris Stapleton på andenpladsen - og skrev dermed dansk musikhistorie, da det er første gang, at et dansk navn er kravlet op i Top 5 i USA.