Rufus Gifford beseglede kærlighed utraditionelt sted i København

Mens det feststemte Pride-optog trillede gennem Københavns gader, viede Rufus Gifford flere par på Cirkelbroen.

Foto: Martin Sylvest. Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar under Copenhagen Pride lørdag d. 19. august 2017 på Cirkelbroen i København. Tidligere ambassadør for USA Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar, der bliver viet på Cirkelbroen i København. Københavns Kommune har i samarbejde med Copenhagen Pride arrangeret en række ekstraordinære vielser under Copenhagen Pride Week. 4. Lisa og Kate fra Skt Peters borg.De to russiske piger har været sammen i et år. Pigerne bliver gift i Danmark fordi de ikke kan blive det hjemme i Ruslandd.De landede i går aftes i København og har set frem til deres lille eventyr i Danmark - det betyder alt for dem at blive lænket sammen. Københavns kommune oplever en en tydelig stigning af internationale vielser især med par fra Østeuropa.. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2017)
Læs mere
Fold sammen

Mens tusindvis af feststemte mennesker fejrede mangfoldigheden til Copenhagen Pride i København lørdag, havde den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark Rufus Gifford travlt med at gøre dagen helt særlig for seks forskellige kærestepar.

Han gjorde dem nemlig til ægtepar.

- Sikke en måde at starte Copenhagen Pride-weekenden. Jeg viede seks par, heriblandt dette russiske par, skriver Rufus Gifford til et billede, han har slået op på Instagram og Facebook.

Foto: Martin Sylvest. Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar under Copenhagen Pride lørdag d. 19. august 2017 på Cirkelbroen i København. Tidligere ambassadør for USA Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar, der bliver viet på Cirkelbroen i København. Københavns Kommune har i samarbejde med Copenhagen Pride arrangeret en række ekstraordinære vielser under Copenhagen Pride Week. 4. Lisa og Kate fra Skt Peters borg.De to russiske piger har været sammen i et år. Pigerne bliver gift i Danmark fordi de ikke kan blive det hjemme i Ruslandd.De landede i går aftes i København og har set frem til deres lille eventyr i Danmark - det betyder alt for dem at blive lænket sammen. Københavns kommune oplever en en tydelig stigning af internationale vielser især med par fra Østeuropa.. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere

På billedet ses den populære diplomat, der klapper, mens to kvinder omfavner hinanden og kysser.

- I svære tider skal vi også fokusere på den vidunderlige fremgang, vi har skabt og vil blive ved med at skabe, skriver Rufus Gifford, der blev gift med Stephen DeVincent i 2015, videre i opslaget.

Foto: Martin Sylvest. Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar under Copenhagen Pride lørdag d. 19. august 2017 på Cirkelbroen i København. Tidligere ambassadør for USA Rufus Gifford holder vielsestale for brudepar, der bliver viet på Cirkelbroen i København. Københavns Kommune har i samarbejde med Copenhagen Pride arrangeret en række ekstraordinære vielser under Copenhagen Pride Week. 3. Angkana teangtrong og Kim kvistgaard ønskede at holde deres bryllup på en dejlig og positiv dag og også på en dag hvor Danmark er på verdenskortet og tydelig viser sin holdning til same sex weddings. Kim har friet 3 gange 4 gang var lykkens gang og det blev et ja. Angkana teangtrong er Med på priden hvert år og Er lidt "fan" af Rufus, "jeg sagde også lidt ja pga Rufus", forklarer Angkana teangtrong.. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere

Rufus Gifford viede de lykkelige par på Cirkelbroen på Christianshavn, mens Hans Pilgaard bandt knuden for par i Rådhushaven og Leonora Christina Skov stod klar i Ørstedsparken til at vie de mennesker, der i anledningen af Copenhagen Pride ville markere deres kærlighed. Det oplyste Københavns Kommune i starten af august.

/ritzau/FOKUS