Roskilde præsenterer nyt hiphop-hovednavn

Den amerikanske hiphop-gruppe Macklemore & Ryan Lewis kommer og spiller på Roskilde Festival til sommer.

Den amerikanske hiphop-gruppe Macklemore & Ryan Lewis er nemlig blevet offentliggjort til at skulle spille på den legendariske Orange Scene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ferdy Damman
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København: Roskilde Festival har tirsdag føjet endnu et hovednavn til listen af bands, som skal rocke publikum på dyrskuepladsen i Roskilde fra den 29. juni til den 2. juli.

Den amerikanske hiphop-gruppe Macklemore & Ryan Lewis er nemlig blevet offentliggjort til at skulle spille på den legendariske Orange Scene. Det skriver Roskilde Festival på sin hjemmeside.

Den populære duo, der står bag hits som "Thrift Shop", "Can't Hold Us" og "Downtown", følger dermed i halen på andre hovednavne som LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers, Wiz Khalifa og Tenacious D.

Det er samtidig første gang, at de to Seattle-drenge gæster Roskilde. De har dog tidligere optrådt i Danmark, da de tilbage i 2013 spillede en koncert i Tap1.

Det er ikke kun den amerikanske hiphop-duo, der er blevet præsenteret tirsdag. Det er 19 andre navne også, blandt andet The Last Shadow Puppets, der har Arctic Monkeys-forsangeren Alex Turner i spidsen, og At the Drive-In.

Med tirsdagens offentliggørelse oplyser Roskilde Festival, at man nu har 74 ud af i alt 175 navne på plads til sommerens festival. Så der er fortsat mange flere navne at se frem til i de kommende måneder.

/ritzau/FOKUS