Roskilde Festival skaber vilde spekulationer med kryptisk video

I morgen bliver Roskilde Festivals fulde program offentliggjort. En video har startet rygter om, at Eminem vil blive præsenteret som et af årets hovednavne, men det afviser Roskilde Festival.

Foto: Emil Hougaard. Publikum til koncert med Chinah på Countdown scenen på Roskilde Festival 2016.. (Foto: Emil Hougaard/Scanpix 2016)
Læs mere
Fold sammen

The Weeknd kommer. Det gør Foo Fighters, Solange og Arcade Fire og en masse andre kendte navne også. Men Roskilde Festival mangler stadig at løfte sløret for 77 navne på årets musikprogram.

Det sker i morgen, hvor de sidste navne - heriblandt mindst et af de helt store - vil blive afsløret, men på festivalens facebookprofil er der allerede nu blevet lagt et hint ud i form af en video, som har sat gang i spekulationerne.

I videoen ser man to mænd med solbriller i grønne omgivelser, hvor de bliver overhældt med en klæbrig substans.

Du kan se videoen her:

Blandt de hundredevis af mennesker, der har kastet ud i gættekonkurrencen, lyder buddet fra mange på Eninem, da de mener, at der er tale om slim, som refererer til Eminem alias Slim Shady.

Andre bud er Green Day, Gorillaz, Daft Punk og Beyoncé. I forhold til sidstnævnte lyder rationalet blandt andet sådan her:

»Kunne det være Beyoncé? Kaldes hun ikke Queen B, har tvillinger og drengene i videoen bliver hældt over med honning som bien producerer. Queen B lyder som Bee på engelsk.«

Selvom både Beyoncé og Eminem er gode bud på baggrund af videoen, er det ikke noget, der tyder på, at de er korrekte. Roskilde Festival har nemlig blandet sig i tråden med følgende kommentar: