Roskilde Festival afslører endnu et hovednavn

Roskilde Festival præsenterer 20 nye navne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Katrine Emilie Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Roskilde Festival har torsdag formiddag løftet sløret for et af de navne, der havner øverst på plakaten til næste års festival.

Det bliver det britiske rockband Muse, der ifølge festivalen kommer til at levere »storslået stadionrock« på Orange Scene næste år.

»Muse kommer til at præsentere helt nye sange fra deres kommende album, og vi har jo før oplevet, at de nærmest er i stand til at sprænge rammerne for, hvor monumental rocken overhovedet kan blive på en scene. Så vi er vildt stolte over at få dem tilbage til Orange Scene på et så aktuelt tidspunkt i deres karriere,« udtaler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

Også The War On Drugs, St. Vincent og Deafheaven er blandt de i alt 20 nye navne, der torsdag er blevet føjet til Roskilde Festival 2015, der foregår fra 27. juni til 4. juli.

For en måned siden blev sangeren og sangskriveren Pharrell Williams præsenteret som hovednavn på festivalen. Den amerikanske hitmager står blandt andet bag numre som »Happy«, »Get Lucky« og »Blurred Lines«.

Også Suspekt, Mew og Lamb of God skal spille på næste års festival.

BNB