Roskilde-billetter til Stones-koncert revet væk

Endagsbilletterne til den dag, hvor The Rolling Stones gæster Roskilde Festival, er allerede udsolgt.

Roskilde Festival har udover Rolling Stones og Outkast offentliggjort navne som Arctic Monkeys, Damon Albarn og Major Lazor. Fold sammen
Læs mere
Foto: Tim Chong
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der gik ikke mere end to dage, før alle torsdagsbilletterne til Roskilde Festival blev udsolgt. Og det er der en god grund til: Det er nemlig den dag, hvor det ikoniske rockband The Rolling Stones gæster festivalen.

Også den amerikanske hiphop-duo Outkast giver koncert på festivalen torsdag 3. juli, og Roskilde Festival oplyser i en pressemeddelelse, at billetterne til årets festival forsvinder hurtigt.

»Billetsalget går klart stærkere i år. Vi kan allerede melde udsolgt af endagsbilletter til om torsdagen, hvor The Rolling Stones og Outkast spiller, men flerdagsbilletterne rykker også i øjeblikket. Billetsalget har nærmest taget et hop, som vi normalt først oplever efter, at vi har præsenteret vores fulde program. Så vi er glade for tiden,« siger festivalens talskvinde, Christina Bilde.

Der er stadig endagsbilletter til salg til festivalens øvrige musikdage - fredag, lørdag og søndag. Man skal slippe 970 kroner for en endagsbillet, mens en billet til hele festivalen koster 1.910 kroner.

Roskilde Festival har udover The Rolling Stones og Outkast offentliggjort navne som Arctic Monkeys, Damon Albarn og Major Lazor.

Det samlede program bliver offentliggjort onsdag 2. april klokken 12.